crisdeburg

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About crisdeburg

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/05/1959

Profile Fields

 • Localitate
  Tg-Jiu
 • Ocupaţie
  c.arhitect

Recent Profile Visitors

1,530 profile views
 1. crisdeburg

  Asteptam confirmarea cursei de anul acesta. Voi veni negresit si anul acesta. Va fi pentru a doua oara.
 2. Salut! Din pacate acum am citit oferta ta. Nu stiu daca ai facut acest traseu între timp. Si eu sunt amator sa-l fac si consider ca aceata e o perioada mai buna pentru ca au trecut caldurile. Pentru ca ziua e mult mai scurta decât vara, si pentru ca tura e destul de lunga si cu diferenta mare de nivel cred ca ar fi mai indicat de facut în 2 zile. Eu sunt din Tg-Jiu. Daca mai esti amator o putem face în cursul lunii octombrie. Daca vrei putem sa ne întâlnim, sa ne cunoastem si sa stabilim amanuntele. Nici eu nu am întodeauna cu cine sa plec în ture. Eu marg si pe sosea dar si pe munte. Am facut cam tot ce se putea face în Gorj. Astept sa ma contactezi la 0724575796 sau 0767013344.
 3. What's on your mind?

 4. crisdeburg

  Toti ati venit cu tot felul de povesti si de idei, dar vad ca niciunul nu ati auzit ca exista aparate cu ultrasunete împotriva câinilor. Eu am unul care functioneaza f. bine si m-a salvat de multe atacuri ale câinilor.Cautati pe net astfel de aparate, eu îl am din America dar se comercializeaza acum si la noi, nu costa foarte scump si reuseste sa faca mielușei din cei mai rai câini ciobanesti singura problema sa nu nimeresti unul surd care sa nu fie deranjat de ultrasunete.
 5. As vrea sa stiu daca sunt amatori pentru aceasta tura de 2 zile care s-a mai încercat si anul trecut. Va propun data de 11-12 iunie, pâna la care mai sunt doua saptamaini, suficient pentru pregatiri. Alte amanunte le stabilim împreuna.
 6. Am uracat pe29 mai prin pasul Vulcan pâna la casa Buliga, drumul era destul de ud si m-a prins si o ploaie la întoarcere. Am fost ieri si pe Cheile Sohodolului pâna aproape de creasta. Drumul s-a mai uscat, dar mai sunt porţiuni mai ude. Cred ca acum s-ar putea face traseul Pasul Vulcan, Lupeni, Valea de Pesti, Cheile Sohodolului, două zile. Plecarea ar putea fi sâmbata 19 iunie, ora 8,00 din faţa Hotelului Gorj din Tg-Jiu. Cei care doresc sa participe, astept confirmarea.
 7. Anunta-ma si pe mine . Sunt din Tg-jiu si cunosc bine zona. cristiarhi@yahoo.com
 8. Anunta-ma si pe mine . Sunt din Tg-jiu si cunosc bine zona. cristiarhi@yahoo.com