Profetu

Membru
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Profetu

 • Rank
  Amator
 1. In 2008 vom avea Team Manager pt turul Frantei ?
 2. Profetu

  Sper sa castige Valverde ...
 3. Dar pentru La Vuelta, avem Team Manager ? :X :(
 4. De ce n-avem Team manager si pentru Turul Germaniei ?
 5. Profetu

  Au vreun sistem anti-furt in caz ca vrei sa te opresti la un magazin si s-o legi de ceva :?:
 6. Ar fi interesanta o fotografie cu castigatorii ...
 7. Profetu

  Adresa de e-mail a lui Chicken Rasmussen a fost sparta de un hacker danez. Este posibil ca politia sa fi folosit informatii obtinute pe cale ilegala !!!
 8. Si eu cred ca regulamentul n-are nimic de-a face cu situatia creata. De vreme ce scrie ca suma maxima este 1.800.000 nu mai e nevoie de nici un script care sa trieze eventualele depasiri. Cine greseste / triseaza, pierde !!! Simplu ca buna ziua ! Propun sa facem un clasament cu cei care au depasit bugetul, sa vedem daca se respecta proportiile dintre cuantumul depasirii si locul obtinut la final ... http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif ... si sa se dea si un premiu, simbolic bineinteles: un calculator ... http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif ... glumesc :!: :?: :!:
 9. Poti sa ne spui si noua cateva idei prezentate in emisiune, ca n-am apucat s-o vad ? Vom avea sau nu piste de biciclete in Bucuresti in cincinalul asta ?
 10. Profetu

  E diferenta mare in termeni de performanta sau fiabilitate intre pinioanele pe caseta si cele pe filet ?
 11. Nu reusesc sa imi fac echipa. In momentul in care ma loghez imi apare echipa pe care am avut-o in Turul Italiei. Este numai problema mea sau inca nu s-a dat startul competitiei ?