Profetu

Membru
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Profetu


 1. Si eu cred ca regulamentul n-are nimic de-a face cu situatia creata. De vreme ce scrie ca suma maxima este 1.800.000 nu mai e nevoie de nici un script care sa trieze eventualele depasiri. Cine greseste / triseaza, pierde !!! Simplu ca buna ziua !

  Propun sa facem un clasament cu cei care au depasit bugetul, sa vedem daca se respecta proportiile dintre cuantumul depasirii si locul obtinut la final ... http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif ... si sa se dea si un premiu, simbolic bineinteles: un calculator ... http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif ... glumesc :!: :?: :!:


 2. Biciclete Trek se mai gasesc si la magazinul de la Sala Palatului. Cele mai ieftine sunt vreo zece milioane de lei vechi. Doar ca, daca-mi amintesc bine, astea sunt cu 21 de viteze (deci cu sapte pinioane, pe filet - nu pe caseta).

  E diferenta mare in termeni de performanta sau fiabilitate intre pinioanele pe caseta si cele pe filet ?