emanresu

Membru
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About emanresu

 • Rank
  Membru
 • Birthday 06/07/1988

Recent Profile Visitors

1,573 profile views
 1. emanresu

  Rezultatele au aparut pe site.
 2. emanresu

  Ce mi-a placut: - scopul caritabil (in mare parte asta m-a impulsionat sa particip) - tricoul - sedinta tehnica tinuta cu mult calm si rabdare; putea fi auzita si de la 2km (poate ar fi fost si mai bine daca s-ar explica regulile de depasire pentru cei neinitiati) - faptul ca te puteai alimenta inainte de plecarea pe traseu - muzica de la start/finish - traseul roller coaster cu peisaje superbe - vremea ideala - punctele de alimentare si oamenii de acolo (la ultimul, cineva m-a impins cativa m ca sa-mi iau avant) - marcajul care uneori parea excesiv - arbitrii care semnalizau si dadeau indicatii cu mult inainte sa te apropii - copiii de pe drum si carutasii care ne salutau - urcarea de la finish unde am depasit vreo 3-4 concurenti - pastele, berea, inghetata si felul in care au fost impartite Ce mi-ar fi placut sa fie diferit: - marcajul de pe sosea mai vizibil: verde sau portocaliu fosforescent In concluzie, au fost o organizare si o atmosfera incredibila, toate astea pentru ca organizatorii, voluntarii, sponsorii au urmarit un scop nobil. Va multumesc, va felicit si ne vedem cu siguranta si peste un an!
 3. emanresu

  Va fi vreo recunoastere oficiala, cu oameni din randul organizatorilor?
 4. emanresu

  @@Florian, e marcat si traseul lung? As vrea sa incerc o recunoastere azi.
 5. emanresu

  A fost organizata recunoasterea? N-am vazut detalii pe nicaieri.
 6. @@Vyk, multumim pentru efort si pentru poze :)
 7. Stie careva ce lungime si diferenta de nivel au avut traseul mediu?
 8. A fost EXTRAORDINAR! N-am participat la prea multe, dar asta e de departe preferatul meu. Nu stiu altii cum sunt, dar azi am simtit ca traiesc cu adevarat. Nu se putea mai bine; poate doar daca ieseam pe podium. Sincere multumiri 1. organizatorilor, voluntarilor si jandarmilor care au facut o treaba excelenta: PA bine asezate si pline cu oameni revigoranti, traseu cu peisaje fabuloase, orignala medalia. (as pune cateva boxe si in spate unde se auzea ceva dar infundat si indescifrabil) 2. lui Dumnezeu pentru padure, ploaie, si raul in care ne-am scaldat la sfarsit. Mi-a placut la nebunie traseul; n-am ratat niciun lac:) 3. bicicletei mele care a muncit din greu fara sa se revolte macar o data 4. meltenilor care sunt tot mai numerosi si mai bine pregatiti Va iubesc!
 9. Greseala mea atunci =:)
 10. Ce mi-a placut: - organizare foarte exacta (inscriere, start, marcajul traseului, mancare, spalat bicicleta) - voluntarii de nota 10 (toti zambeau si incurajau) - punctele de alimentare perfect amplasate (tura scurta) - traseul mai dificil decat ma asteptam - foarte multi fotografi Ce s-ar putea imbunatati: - cum bine observa santino88, inainte de start nu am auzit mai nimic din sedinta tehnica, desi ma aflam in al 2-lea rand al celor care nu au participat sambata. toti vorbeau in jur si nu puteam distinge mare lucru. - un numar de telefon pt situatii de urgenta (daca era in pachet sau afisat pe site, my bad). Multumiri tuturor care au contribuit la Brasov XCM! @@ovidiu: te admir pentru stoicismul cu care lupti impotriva badaranilor
 11. Exista vreo posibilitate sa fie inregistrata sedinta tehnica de sambata si postata ca sa poata 'participa' si cei care vin duminica?
 12. Stiti cumva de ce sedinta tehnica e cu o zi inainte? Cei din zona(100-200km), vin doar in ziua concursului.
 13. Felicitari organizatorilor, voluntarilor si fotografilor! Organizare excelenta, fara cusur: ideea de organizare a maratonului in scop caritabil atmosfera placuta inainte de start si la finish punctele de alimentare imbelsugate voluntarii de nota 10 (in special doamna cu finalizarile) traseul nici prea greu, dar nici usor fotografii intr-un numar mare Bravo!
 14. emanresu

  Traseul lung
 15. emanresu

  Sambata (18.05), daca vremea permite, sunt amatori pentru recunoasterea traseului de la maratonul vinului?