kuota_k

Membru
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kuota_k

 • Rank
  Amator
 • Birthday 01/21/1978

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. kuota_k

  Scuze de retragere, sper ca nu v.am incurcat, astazi am aflat ca produsul pe care il vroiam nu e ceea ce cautam. Multumesc de intelegere.
 2. kuota_k

  Si eu sunt interesat de ceva de pe CRC.
 3. kuota_k

  Pana la urma e inchisa lista?
 4. Eu am fost pana la 18:05 dar cum eram singur in zona m.am gandit ca iar o patesc si nu vine nimeni(stiu sfertu academic - doar ca ma grabeam si eram limitat de ora 20.00 la intoarcere, plus ca nu a zis nimeni ca vine sigur :rolleyes: ), am facut 20-30 min. pana la Baneasa la pod si cand am ajuns acolo am vazut negru deasupra capului si incepuse sa pice usor. Am avut noroc de cunostinte in zona, altfel ma faceam de comanda pana acasa. Alta data sper sa reusim ;) si sa comunicam/sincronizam mai bine.
 5. Stiu ca era la Unirii in fata la Mac pe square, doar ca atunci cand am fost eu nu venise nimeni in ziua respectiva http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif
 6. Unde mergem si unde ne vedem?
 7. kuota_k

  Recomand 'plasa', eventual aia de Buzau, ca tine bine la vant http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif
 8. Am observat o chestie interesanta, in afara faptului ca au si site in limba romana, preturile lor in leva bulgaresti sunt mai mici decat cele de pe site.ul romanesc unde preturile sunt afisate in euro. Tind sa ii dau dreptate lui Axe, care de altfel nu este nici pe departe un necunoscator al preturilor din magazinele de gen. :rolleyes:
 9. kuota_k

  Intr-un final iata ca s-a intamplat...deja ma obisnuisem cu ideea de a sti bitza cocotata si pofta de pedale alaturi de ea. http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif
 10. kuota_k

  Grei la minte nemtii astia dom'le, de exemplu in colaborarea mea cu o firma de renume din Germania am ramas socat de faptul ca, desi sunt comenzi de piese de schimb si sunt oameni care asteapta sa se produca acele piese de schimb, ei stau cu mainile in san si asteapta sa fie comanda de minim 100 piese per total Europa. E de ajuns o persoana fara capsor ca sa iasa prostii de genul asta si sa piarda clienti la greu, dar nu-i nimic mai sunt si altii care vand si stiu sa vanda(asta relativ la cazul nostru). Nu consider relevant ca e partial sau nu vina lor, ci mai important aici e comunicarea facuta pilaf si starea lor de "adormiti" in rezolvarea unei comenzi importante.
 11. kuota_k

  1.ScorpionRider 2.Ovidiu_m 3.kuota_k 4.
 12. kuota_k

  Suntem putini si nu e rentabil dpdv al "transportului", dar imediat ce se mai aduna doritori o sa dam comanda. P.S.: Nu se pune problema banilor, personal cred ca, o data cu marirea grupului, se va rezolva si aceasta mica problema.
 13. kuota_k

  Mai putem astepta sa mai creasca lista si poate apare si acel cineva care sa se ocupe, bineinteles daca nu va grabiti(pentru mine nu e asa de urgent).Voi ce ziceti?
 14. kuota_k

  Lista: 1. ovidiu_m 2. atomic407 3. rocky_marian 4. kuota_k 5...
 15. kuota_k

  S.a dat comanda? Ca m.ar interesa si pe mine...e tardiv? :blink: