dimaiulianct

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dimaiulianct

 • Rank
  Amator
 • Birthday 07/20/1980
 1. dimaiulianct

  Multumesc.
 2. dimaiulianct

  Multumesc mult de tot. Acum vroiam sa mai intreb ceva. Se poate face o bicicleta de la zero, adica pe piese, in regie proprie ca sa zic asa? Sau cat de greu e? Mai e vreun topic?
 3. Salut. Am o mare provocare. Sunt incepator si nu vreau sa bag foarte multi bani intr-o bicicleta. Mai ales ca ma plimb ocazional. Dar cand ma plimb vreau sa ma plimb calumea. Am un Rich Bike care ma seaca la inima. Si nu mai vreau cu ea. Imi place sa ma plimb cu bicicleta foarte mult. Si vreau ceva mai ieftin, cred ca sh ar fi cel mai bine (pt ca alea noi ieftine sunt bombe). Am gasit 2 biciclete, dar, cum nu ma pricep deloc, as avea nevoie de aprobari sau contestari. Bugetul la care m-as limita ar fi undeva la 300-400 de ron. Ce ziceti de astea 2? Message - Ciclism.ro - Bazar Message - Ciclism.ro - Bazar Multam.
 4. dimaiulianct

  Asa, off the record. Ti-am vazut profilul si cred ca am fost colegi de facultate. Ai terminat cumva dreptul la Ovidius in 2004?
 5. dimaiulianct

  Salut la toata lumea. Sunt un incepator in ciclism. Am mai avut o bicicleta cand eram mai micut, dar acum vreau sa reincep "cursele" pentru ca imi place foarte mult. Problema mea este ca mi-am cumparat o bicicleta dupa ochi, ureche etc. si cred ca am facut o greseala. Am luat-o din Carrefour (Rich Bike parca se numeste marca) si ea este destul de robusta asa, dar nu am frane. Am disc pe fata si saboti pe spate. Am fost la un service langa autogara de langa gara cfr, dar nu mi-au facut-o calumea. Avea si rotile cred ca strambe si cred ca inca mai sunt un pic. In acelasi sens, merge greoi, nu stiu ce are. Vroiam sa primesc niste sfaturi. Sa o dau si sa iau una sh? Poate cursiera sau ceva de sosea? Sa mai merg la service si sa-i schimb cauciucurile, adica sa-i pun de sosea? Din experienta voastra ce imi puteti spune? PS: Mai exista si alte service-uri in Constanta?
 6. dimaiulianct

  Stiti cumva un service bun in Constanta? Am fost la unul pentru reglarea franelor si a rotilor, dar nu m-a rezolvat complet. In sensul ca inca franele nu sunt bune. Bicileta de-abia opreste, iar rotile inca mai au opturi.