CristiC

Membru
 • Content count

  2,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

CristiC last won the day on February 25 2014

CristiC had the most liked content!

Community Reputation

865 Excellent

About CristiC

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/31/1991

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucuresti

Metode de contact

 • MSN
  0766320260
 • Yahoo
  constantinescucristian2012@yahoo.com
 1. Ceva amatori anul asta?
 2. Aceeasi intrebare, a gasit cineva echipamentul nationalei de ciclism a Romaniei ?
 3. Dura ace, roti fulcrum racing 1 si bidon cu Romania !
 4. Pe topicul asta e vorba de roti custom de 1400 grame, nu pune nimeni casete fara spider. Nu mai vorbim ca nu sunt exagerat de scumpe comparativ cu cele fara spider.
 5. Te complici cu pedalele, niste shimano nu au moarte, posibil si mavic sa fie bune, dar de ce sa risti. Eu as lua niste shimano m520 . La pantofi inainte sa cumperi trebuie sa ii probezi neaparat. Pe langa asta, e important sa aiba catarama, nu toate 3 prinderile cu arici.
 6. Daca locuiesti in zone montane unde nu exista prea mult plat, e clar ca merita, dar pentru noi care locuim la campie/deal etc nu isi au sensul. Pentru profesionisti nu cred ca conteaza ce sistem de franare le pui, oricum ei merg 25-35.000 km pe an, nu au aceleasi probleme ca noi. @@MLADEN La jantele de aluminiu cred ca ar trebui sa iti traiesti viata pe bicicleta ca sa fie nevoie sa schimbi jantele din cauza uzurii . Pana acum nimic din ce a fost nou n-a fost mai ieftin, nici macar pe termen lung, nu am analizat in detaliu, dar nu imi vine sa cred ca economisesti cu franele pe disc.
 7. Ksyrium sunt pentru sosea, nu ii poti folosi si pentru mtb. Parerea mea e ca pentru cei de sosea nu conteaza cat dai pe ei, daca sunt confortabili si iti plac, o sa mergi ani de zile cu ei, nu se deterioreaza ca cei folositi la mtb. Eu am niste mavic similari cu cei din linkul tau, sunt foarte multumit de ei. Am mers la cursiera o perioada cu pedale+pantofi de mtb, apoi m-am schimbat si am luat pedale, pantofi pentru sosea si e alta treaba, daca iti permiti i-ati 2 tipuri de pantofi si 2 tipuri de pedale. Daca nu vrei sa cheltui prea mult, cei de mtb isi fac treaba si ei.
 8. Se baga careva la un TdS?
 9. Dau eu comanda joi seara, trimite-mi pe privat link cu produsul si cantitatea. Daca mai sunt doritori trimite-ti mesaj privat. O sa va dau un cont unde puteti pune banii sau ne putem intalni prin oras de comun acord.
 10. 14:30 arc, ne hotaram acolo unde mergem
 11. Careva pe vreundeva vineri ?
 12. 15:30 galbinasi, intalnire la Rompetrol .
 13. Eu as alege Zr team
 14. Daca lucrezi ca voluntar, altfel costa 400-500 ron .
 15. Nu mai e valabil linkul, il mai poate posta cineva inca odata ?