hegoat

Membru
 • Content Count

  555
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Excellent

About hegoat

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 06/02/1991

Profile Fields

 • Localitate
  Braila,Buzau,Bucuresti

Recent Profile Visitors

4,305 profile views
 1. Eu am schimbat MegaExo de la SL-K PRO (BB????) Cu shimano ultegra DAR...am pastrat cilindrul interior de plastic de la FSA. Dupa 2 ani de utilizare inca nu am avut probleme....
 2. hegoat

  La Decathlon am vazut ca aveau intr-un timp o crema (sau gel) anti chafing. Banuiesc ca are aceeasi utilizare. Deci crema e pt dat pe c.. nu pt dat pe bazon, cum intelesem initial :D
 3. hegoat

  Concret, care este rolul acestui produs? Am vazut in Decathlon niste tuburi cu crema lubrifianta pentru incheieturi si alte zone predispuse la iritatii.
 4. hegoat

  Se gaseste si prin Romania. Sau macar un produs similar?
 5. hegoat

  Toate costumele tip trisuit prezinta bazon? Bazonul de la pantalonii de ciclism daca este udat cu apa din bidon si apoi se usuca devine foarte aspru si iritant. Materialul din care este confectionat bazonul de la trisuit are proprietati speciale pentru a nu te incomoda pe bicicleta (pentru a nu incomoda la alergare am vazut ca bazonul este cu mult mai subtire decat cel din colantii de ciclism)?
 6. Am achizitionat un monobloc Shimano diametru 24 (asa scrie si pe FSA). Am observat insa ca intra greu pe axul angrenajului. Fara sa montez monoblocul pe bicicleta nu pot insera cupa pana la baza spider-ului. Este normal?
 7. La inserare cum se procedeaza daca nu dispui de o presa?
 8. In urma unui nou set de cautari am observat ca monoblocurile Shimano s-ar potrivi pe BB 6000 de la FSA (intalnit la Gossamer). BB 8000 si BB 8200 (intalnite la SL-K si K-Force) au alt diametru - desi persoane afirma ca au pus Shimano si in loc de BB 8000 si s-a potrivit la limita. Intrebarea mea (la care nu am gasit raspuns prin alte surse), in 2009 ce BB avea FSA SL-K PRO? :D
 9. pinkbike mi-ai facut ziua (a se citi noaptea) mai buna. intrebasem la Maros despre comatibilitatea Shimano - FSA MegaEXO si mi-au zis ca nu se pupa. Pe site-urile de afara lumea vorbea pe alta limba (desi vorbeau pe inteles eu nu-i puteam pricepe). Ba ca a bagat cupa de Shimano cu ciocanul, ba ca a mai ramas 1 mm, etc. etc. Acum ramane sa gasesc un monobloc pe pas Italian.
 10. Voiam sa intreb despre compatibilitatea FSA MegaEXO - Shimano Hollowtech. Intre timp a mai experimentat cineve pe cursiere combinatia foi FSA cu monobloc Shimano si s-au potrivit? Pentru Shimano am inteles ca nu se gasesc rulmentii din cupe. A inlocuit cineva un astfel de rulment si s-a potrivit? Unde se pot gasi rulmenti compatibili? Cum s-a procedat pentru inlocuirea rulmentului din cupa? Maus tu porti vorbi din experienta si am incredere in experimentele tale :)
 11. Stiu ca vine cu tot cu rulmenti. Problema era ca am gasit una care nu intra pe ax. Am banuit eu ca ar fi din cauza rulmentilor. Intre timp am vorbit cu cei de la pro bike si mi-au spus ca vor tuna ei o caseta astfel incat sa se potriveasca de D712SB-ul meu
 12. Ma gandeam sa schimb doar clichetii. Dar nici pe aia nu ii gasesti.
 13. Nu mai sunt nelamuriri. Rulmentii erau in stare buna si am incercat si o curatare a clichetilor care se prezentau foarte curati insa. La mine singura solutie este inlocuirea casetei. Sper sa se rezolva asa. PS: A nu se curata cu diluant. Solutia este coroziva. In cel mai rau caz se poate folosi motorina sau cel mai indicat degresant pt mecanisme.
 14. Cum s-a rezoovat problema rotii? A adus caseta de schimb? Eu ma gandeam ca problema ar putea fi din clichetii casetei (dintii tociti sau arcul slabit/fisurat). Lucrul acesta s-ar rezolva prin inlocuirea cu o caseta noua si compatibila. Dar daca dintii de pe interiorul butucului sunt tociti atunci nu prea este alta solutie, decat inlocuirea butucului. E posibil sa fie a 2-a varianta?
 15. :) am uitat ca forum-ul e plecat pe trans weekend-ul asta. Astept un raspuns saptamana viitoare :D