Trevizes

Moderator
 • Content Count

  5,591
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Trevizes last won the day on May 23 2016

Trevizes had the most liked content!

Community Reputation

2,367 Excellent

About Trevizes

 • Rank
  Velosof

Profile Fields

 • Localitate
  Stavropoleos
 • Ocupaţie
  mint rubbing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trevizes

  https://rondobike.com Primul (oare?) concept de bicicleta cu geometrie variabila: acu doua pozitii una "racey-oriented", cealalta "comfort-tourer".
 2. Trevizes

  Eu acum folosesc Hutchinson Atom pe Scott. Sunt recomandate 1000 km si doar in conditii de asfalt de calitate. Evident ca dupa ~ 300 km sunt varza ca aspect dar eu sunt foarte multumit, au rezistenta foarte mica la inaintare si aderanta excelenta in viraje, sunt usoare. Evident protectia pentru pana nu exista dar nu m-am lovit de pene. Am vazut la cineva Hutchinson Equinox folosite ~ 2000 km si arata ca noi. Deci Hutchinson va inlocui in lista mea de preferinte Michelin dupa 2 experiente proaste cu Pro3, cauciucuri noi cu defecte dupa 200 km de folosire. Si pe langa Hutchinson, evident preferatele mele Vittoria Rubino Pro, acum sunt in mai multe variante, de endurance, de sezon.
 3. Trevizes

  Se pare ca Tesla a fost de fapt vlah de-al nostru. Croatii l-au revendicat ca fiind de-al lor si pe Marco Polo.
 4. Trevizes

  "Podul de pe Drina" inca se gaseste de cumparat (in limba romana, evident). "Sahul" Iranului este fiul unui taran uzurpator care a inlaturat pe adevaratii sahi ai Iranului si s-a autoproclamat sah. A avut mai multe neveste chiar daca de unele a divortat. Reza a fost un modernist cu viziune inovatoare dar brutal si dispretuitor cu propriul sau popor. Lepa Brena … a fost un fel de Dumnezeu , in 1988 (sau 87) am fost la un concert al ei in Timisoara. Relatia Ceausescu - Tito a fost foarte tensionata, mai ales dupa 1980, prin Iugoslavia puteai sa fugi in Vest fara probleme daca nu te impuscau granicerii romani. In primii ani ai lui Ceausescu a fost insa "dragoste mare". In Iugoslavia lui Tito era mai multa libertate si democratie decat asta mimata acum in Europa: comert si piata libere, proprietate private, circulatia libera a fortei de munca, libertatea cuvantului si a calatoriilor Americanii au bombardat si podurile de la Novi Sad, localitate unde nu era nici un razboi.
 5. Trevizes

  @DAMIAN impresionant Si eu aveam target sa-mi depasesc kilometri de anul trecut si am "tras tare" in ultimele 5 zile ale anului ca sa obtin 1km in plus ... O copilarie, bineinteles. Ca sa nu mai ajung in situatia asta, am inceput incetisor cu 1 ianuarie ...
 6. Trevizes

  "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" - capodopera anului 2017 "Zimna Wojna (Razboiul Rece)" - poate nu o capodopera, dar memorabil si neaparat de vazut
 7. Trevizes

  Bine, deci Wiggins "Icons" (12.5 lire) si Sagan "My World" (10 lire) si 0.5 din valoarea transport. Da comanda, te rog.
 8. Trevizes

  Eu o voi achizitiona cu siguranta. Si cea "scrisa" de Sagan m-ar interesa. Pareri nu am cum sa am pentru ca nici macar nu mi-au cazut prin mana sa le rasfoiesc
 9. Trevizes

  Ingolstadt, ... Regensburg … pe aici am fost si eu pe doua roti. Regensburg a devenit unul dintre cele mai frumoase 5 orase din lume pentru mine. A castigat atunci la categoria "Medievale" dar acum as pune Perugia pe primul loc.
 10. Va urma dominatia echipelor "arabesti"
 11. Trevizes

  Mi s-a pus pata pe Argon 18 atat pe modelele Gallium cat si Krypton, iar mai nou dupa ce mi s-a furat ciclocrosul salivez la Santa Cruz Stigmata sau un Stevens Prestige. Dar astea fiind spuse sunt doar asa de discutie, sunt exagerat de scumpe sau nu exista furnizori prin apropiere. Inca ma obsedeaza Cannodale Synapse dar mi-am luat un cadru Simplon Kiaro pina la urma.
 12. Trevizes

  As alege fara echivoc Bucurestiul. Doar ca exercitiu, in cazul situatiei in care Bucurestiul nu ar fi disponibil, as alege in urmatoarea ordine: Craiova, Iasi, Targu Mures.
 13. Trevizes

  Daca pista aceea nu e omologata, poti contesta amenda de 870 lei. Soferul nu prea isi poate contesta amenda deci ar fi bine sa se inteleaga cu tine, daca vrea sa nu-i apara fapta la dosar. Pina la urma care e paguba si la cat se ridica valoarea? Eu as fi diplomat si as incerca sa ma inteleg cu el dar stii cum e, pe masura ce timpul trece, sentimentul de responsabilitate incepe sa se topeasca. In afara de bani, trebuie sa pui la socoteala si timpul pierdut si nervii tai. Pe de alta parte insa nici nu-i poti imputa pretul unei roti noi ca doar nu ieseai din magazin cu ea in brate.
 14. Noi nu am rezolvat pasul nr. 1: infrastructura urbana pentru deplasarea cu bicicleta in orase. Avem foarte putini navetisti pe bicicleta din acest motiv. Si voi vreti ca sa fie cicloturismul popular sau macar identificat corect? In plus nu e un hobby ieftin. Cat despre Decathlon ... aici e vorba si de prostia si incompetent locala
 15. Trevizes

  Nimic despre mancarea evreiasca? Sakshouka? Ciolent? tot felul de covrigi dulci?