Trevizes

Moderator
 • Content Count

  6,021
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Trevizes last won the day on January 12 2020

Trevizes had the most liked content!

Community Reputation

2,528 Excellent

1 Follower

About Trevizes

 • Rank
  Velosof

Profile Fields

 • Localitate
  Stavropoleos
 • Ocupaţie
  mint rubbing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trevizes

  Sub jumatate din kilometrii de anul trecut. In martie, aprilie si mai aproape 0 km in fiecare luna ... din cauza porcariei. Apoi cand a venit vara chiar am avut de munca si lockdown a scris pe mine din motive profesionale. pina la urma 2000 si ceva de km cu totul pe 2020, anul in care am strans cei mai putini kilometri de cand am inceput sa-i si numar ... de prin 2004 cred. Am stat ceva ore pe trainer dar "km" aia nu se pun. Mare porcarie de an. La final acum in decembrie a mai dat si o masina peste mine. Am vandut 4 biciclete, am cumparat 3. Ne-a exasperat "anul sobolanului" (Chinezesc). Totusi unora le-a priit la strans kilometri. In 2021 trebuie sa fac de 4 ori mai mult.
 2. Prezinta oarece interes si tenisul feminin, parca si handbalul feminin. dar nici in cazul fotbalului, nu disciplina in sine mai e subiect, lipsesc rezultatele de mult timp, e vorba de apetenta publicului spre scandal, birfe, personaje, potentialul de show mediatic.
 3. a aparut si pe gsp un atac al lui Radu Naum la adresa lui Novak. "pedalatul in gol"
 4. De ce sa nu fi aparut articolul despre Novak? Si asa doar o parte din ciclistii din Romania stiu cine este Novak :), pai nici site-ul ciclism.ro sa nu atraga atentia la acest aspect, ca un ciclist ajunge ministru? In fond ce naiba sa faci la sport in Romania, tocmai acum? Incepe criza, pandemia continua, bugetul are alte prioritati. Eu as fi multumit sa vad ca macar ciclismul are un PR pe masura comparativ cu alte sporturi care isi dau ochii peste cap la TV. Avem citeva rezultate in ciclism in 2020 si de care nu stie aproape nimeni. Pandemia este si o oportunitate. Se poate face ciclism si amator si profesionist in pandemie. Eu chiar sper sa vad ceva in plus. Au mai fost ministri ai sporturilor si din zona rugby si parca si judo. Si nimic!
 5. Multi ministri ai sportului in Romania au fost sportivi, unii chiar foarte mari: Lipa, Melinte, Bellu. Nici in perioada lor nu s-a inregistrat altceva decat un declin al sportului romanesc. Totusi, fata de altii, nu numai cei de mai sus, Novak a condus o federatie. Ciclismul, da, e un fel de paria al disciplinelor sportive romanesti din multe puncte de vedere. Dar inainte de Novak, FRC era o gluma proasta, desi si eu stiu foarte multi nemultumiti de federatie si de el ca persoana. Este foarte greu sa multumesti pe toata lumea, sa fi mereu obiectiv, etc. Intotdeauna mi s-a parut ciudata agregarea "Tineretului" cu "Sportul" ca si cum sportul e principala problema a tineretului din tara asta. Asta e insa alta discutie ... Cu toate acestea, mi se pare o alegere cel putin interesanta a UDMR pentru pozitia de ministru al sportului. "Politruci" (sau ce termen preferati) s-ar fi gasit si la ei cu duiumul, gata sa ocupe o functie.
 6. Trevizes

  Despre ce prapad e vorba? Grecia in primul rand pentru clima, e mai cald, ploua mai putin. In Thassos langa Limenaria stiu un camping foarte frecventat. In insulele grecesti nu prea se fura, oamenii dorm cu usile deschise. Ii anunti ca treci pe la ei, lasi banii pe masa si ai plecat, ii anunti ca ai trecut pe acolo si le-ai platit, se merge pe incredere. In al doilea rand fauna. Ursi, lupi nu prea exista. Incendiile ar putea fi o problema ... Pai nu ziceai de mexicanii nostri?
 7. Trevizes

  La anul, clar, va continua pandemia, cicloturismul e cea mai buna optiune, pentru prima data iau in consideratie chiar sa plec cu cort (prin campinguri bineinteles), directia Grecia, Thassos.
 8. Trevizes

  eu ti-am dat mesaj
 9. Lunca Timisului CX s-a anulat cu 2 zile inainte de eveniment. Foarte destepta miscare sa anunti in ultimul ceas dupa ce unii oameni si-au rezervat bilete, hoteluri, organizatorii au finalizat traseul, pachetele ...
 10. Trevizes

  Pe asta nu o stiati, nu? Deine Hande suchen meine
 11. Trevizes

  E si mai bine.
 12. Trevizes

  4? Care mi-a scapat? Cel al Sibiului sau al Romaniei? Un gravel sau cyc nu trebuie sa fie high-tech oriented ... super-materiale, super-componente, hipo-greutate, etc ... sunt activitati fun & skills - oriented. Sunt o gramade de alternative pe Sora (9v), Tiagra (10v) foarte decente de la Boardman, Btwin si chiar de la Kona, Cannondale. Chiar si pentru un buget de 3000 lei sau < 1000 eur sunt modele decente.
 13. Trevizes

  Am avut parte de suspans si in penultima etapa, asa ca 2020 a fost un an cu trei tururi memorabile.
 14. Trevizes

  Santini a lansat o linie de echipament pentru ciclocros si o alta pentru gravel
 15. Trevizes

  Societatea de consum va avea grija sa-ti "zdruncine" aspiratia de a cauta si certitudinea ca ai gasit "bicicleta perfecta", "unica bicicleta buna la toate". Dpdv economic, social, psihologic, cel mai bine este sa cumperi mereu ceva nou. unora nu le ajung nici casele, ceasurile care sunt garantate pe viata. Rational si logic insa e evident ca nu este sa ai 7 case sau 10 biciclete pentru ca nu poti folosi decat una din toate de fiecare data.