wheeler

Membru
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About wheeler

 • Rank
  Amator

Profile Fields

 • Localitate
  Suceava
 1. wheeler

  Salutare! Exista vreun cod de reducere pentru perioada asta ? Abia m-am inregistrat pe site-ul rcz. Multumesc!
 2. M-am simtit foarte bine la MNM 2012. Locatia bine aleasa, frumoasa si linistita. Traseul scurt n-a pus probleme deosebite. Uneori a fost nevoie de multa atentie pentru a depista marcajele si calea corecta, iar in febra concursului se mai intampla sa nu observi sau sa te iei dupa cei din fata. Si prezentarea cailor la manej a fost ceva frumos, inedit pentru mine. Felicitari organizatorilor si la cat mai multe editii!
 3. wheeler

  Foto Maratonul Tineretului
 4. Cristi, sa te uiti intai daca bratul din stanga este bine strins pe axul pedalierului, ar putea aparea zgomote si de acolo. Probabil ca in timp intrat ceva apa pe la rulment. Poti sa desfaci capacul de plastic de la exterior si apoi inelul de protectie de pe rulment, apoi il speli cu motorina sau cu spray gen "Speed Cleaner" de la Finish Line, apoi il stergi/usuci cu o carpa iar in final injectezi in rulment niste vaselina. Daca tot nu se invarte multumitor dupa aceste operatiuni, cumperi alt monobloc. O poza cu rulmentul meu care a ruginit, dar care dupa curatare/gresare mai poate fi folosit o perioada. Linkul meu
 5. Cateva poze, mai mult din zona de start/sosire: Linkul meu
 6. Sa-mi fie cu iertare, dar nu am inteles prea clar din ce scrie pe site-ul maratonului daca pot prelua numarul (pachetul de concurs) in dimineata zilei de 21 (inainte de inceperea cursei) sau trebuie sa fiu prezent pe 20 (sambata) dupa-amiaza in zona de start/finish. Mentionez ca am completat formularul de inscriere on-line si am efectuat plata. Multumesc!
 7. wheeler

  In tura am fost cu Daniel, se vede in poze. Nu deschid alt topic, deocamdata nu simt nevoia sa spun mai multe.
 8. wheeler

  VeloTour2011 Devenit pentru mine o traditie, turul cicloturistic de anul acesta a fost ceva mai lung si mai dificil fata de precedentele. Dificultatea traseului a constat in numarul mare de catarari, unele pe drumuri alpine, in: Masivul Rarau, Masivul Calimani, Muntii Giurgeului, Masivul Ceahlau, Muntii Stinisoarei. Am reusit sa-l parcurg in 5 etape cu 4 nopti de odihna astfel: 1. Suceava->C-lung_Moldovenesc->Rarau->Rusca->Plaiul_Sarului 2. Plaiul_Sarului->Gura_Haitii->Vf.Retitis->Vale_Toplita 3. Vale_Toplita->Borsec->Tulghes->Hagota->Bicaz_Chei->Neagra 4. Neagra->Izvoru_Muntelui->Ceahlau->Borca->Iesle->Valeni-Stinisoara 5. Valeni-Stinisoara->Malini->Capu_Codrului->Lucacesti->Suceava Etapele 4 si 5 puteau fi unite intr-una singura, insa niste probleme m-au facut sa mai petrec o noapte pe drum. Harta trasului pe bikemap poate fi vizualizata aici:http://www.bikemap.net/route/1139120 Fotografii din tura pot fi vazute aici.
 9. Cateva fotografii de dupa concurs, n-am avut putere sa fac mai multe: https://picasaweb.google.com/UWSCSI3/PrelucaMTB2011?authkey=Gv1sRgCNT_9-TNksnaggE#
 10. Na si ce vroiai sa-ti zica ? A dat si el cat a putut in conditiile in care a dormit 2 ore noaptea dinainte de concurs iar traseul a avut 91Km cu destule catarari. Oricum a urcat pe podium, obtinand locul III la categoria 18-35 ani. Cat despre Vali, noi stim ca merge bine, dovada ca si el a luat locul III la categoria 35+ .
 11. Am participat la traseul lung si am purtat Nr. 11 . Locul de campare a fost bine ales, am avut acces si la toaletele si dusurile cu apa calda de la sala de sport a scolii din Copalnic. Fata de anul trecut traseul a fost mai uscat, dar asa cum ii sade bine unui maraton MTB, am avut parte si de cateva zone cu noroaie. Nu am sesizat modificarile facute la traseu fata de editia precedenta, deci in mare a fost cam acelasi, la fel de frumos, cu peisaje superbe totul in jur fiind de un verde crud, cu catarari lungi si chinuitoare, cu coborari rapide pe jgheaburi in padurea de foioase sau pe drumurile din piatra si praf. In ceea ce ma priveste, am facut o cursa putin mai buna decat la editia anterioara, chiar daca am avut nesansa unei rataciri in padure (marcaje furate de localnici, un lucru obisnuit la noi in tara), a unei pene de cauciuc si a unei cazaturi pe ultima coborare care s-a soldat doar cu julituri. Pastele cu branza si jumeri au fost binevenite dupa efortul depus. Multumiri organizatorilor care au facut o treaba foarte buna! Zilele urmatoare o sa apara si ceva poze dinspre Suceava.
 12. Prognoza meteo spune ca vineri cerul e acoperit cu nori, iar sambata soare si 18C. Sa speram ca ramine asa pe durata concursului. Succes tuturor participantilor!
 13. Nu stiu unde este. Cine a facut poza ? Cred ca nu a fost facuta cu camera noastra si e pe la cineva in aparat..
 14. Cateva fotografii de prin livada inflorita Foto
 15. Cateva fotografii de la final/premiere Foto Eu am participat la traseul scurt si au fost cateva probleme cu marcajele.