M.B. Csaba

Membru
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About M.B. Csaba

 • Rank
  Amator
 • Birthday 06/29/1968

Profile Fields

 • Localitate
  Miercurea Ciuc
 1. Intrebarea era daca se poate cumpara tricou in afara celui pe care primeste fiecare concurent, cel putin asa cred eu. http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/unsure.gif
 2. N-am vrut sa te tuc in eroare. Stiu ca tricoul din anul trecut era si inca mai este favoritul meu, cand era vorba sa-l iau pe mine, da' se pare ca si acesta, cea rosie, va avea succes. :)
 3. In anul trecut tricoul era portocaliu. Cred ca tot portocaliu va fi in anul acesta.
 4. Da ai dreptate, dar daca aveai rabdare sa pedalezi cateva zeci de metri prin iarba puteai sa treci peste sant fara problema. N-am auzit ca cineva dintre concurenti plangea din cauza santului si nici accidente nu sa inregistrat in zona aceea.
 5. Baieti! Mai tineti minte cum era startul de la concursul din anul trecut la Valea Crisului, organizat de Alpinsport din Sf. Gheorghe? Linia de start avea cateva zeci de metri pe un camp deschis. Acolo erau conditii ideale pentru un start perfect. Este adevarat ca nu aveam cipuri si nu trebuia sa trecem covorasul de activare. Eu personal cred ca inghesuiala startului de la Baile Tusnad era cauzata de lungimea covorului de activare. In cazul in care vom avea la dispozitie un covor mai lung n-o sa mai fie aglomeratie asa de mare la start. Pana atinci organizatorii trebuie sa-si analizeze posibilitatile locatiei de start si al achipamentului din dotare, sa colaboreze cu organele de la Politia rutiera locala, daca este cazul, in asa fel intrucat posibilitatea aglomeratiei la start sa fie redusa la minim.
 6. Multumim pentru poze, sunt exceptionale. Asteptam si partea a doua.
 7. Am citit mai sus despre lipsa canei. Da, era o ideie buna cana in pachet. Inainte de concurs am crezut ca voi primi inca o cana si voi avea o colectie de 3 cane personalizate cu "Tusnad MTB Maraton". Peste un an mai primesc una si deja vad pe toata familia, stam la masa de micul de jun si bem ceaiul sau laptele din cane identice. :))
 8. Daca ajungeai cu 5 minute mai devreme eram si eu un norocos dintre cei pozati.
 9. Salut CHE! Mai aveti un set de poze pe care nu am vazut? Majoritatea pozelor sunt facute de pe traseul lung. http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/unsure.gif
 10. Multumim pentru poze, sunt exceptionale.
 11. Felicitari pentru toti cei care au participat la organizarea acestui super eveniment. Deja este o traditie vremea frumoasa, trebuie sa aveti o relatie de mana intaia cu cel din sus http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif. Traseul fenomenal, marcaje bine pozitionate, gulas fierbinta, bere rece, atmosfera bestiala, la anu vom fi si mai multi participanti, in mod sigur. Bravo baieti! Comentatorul nu era pe inaltimea lui, asa cum eram obisnuit cu el in evenimentele precedente. Uneori se exprima foarte ciudat si vorbea prea mult, poate i-a placut sa aude propria voce. Poate se pregateste pentru o cariera in politica, cine stie!? >:) Nu are relevanta, important este ca noi ne am simtit bine. Ne vedem peste un an cu bine.
 12. Multumim pentru poze sunt bestiale, uitanduma la ele m-am simtit din nou in fata locului.
 13. In Ciuc a plouat doar un pic, doar atat sa nu fie praf, la fel si la Tusnad, sper.