cristibuce

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About cristibuce

 • Rank
  Amator
 • Birthday 12/24/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cristibuce

  Super, merci mult baieti.
 2. cristibuce

  Salutare, Poate cineva sa imi spuna de unde as putea sa imi achizitionez ulei si semeringuri pentru o furca Fox? Multumec
 3. cristibuce

  Da, AM scuzama :)
 4. cristibuce

  La Megavalanche au fost doi dintre 2 Timisoreni Grecu Ionut si Coneac Ovidiu. Au fost si anu trecut si vor merge si anul acesta adica sap. viitoare. Ei spun ca e bestial sa iti adi drumu de pe varf de munte la o alt de vrei 3300m dar e clar ca iti trebe un bike de cel putin AL.
 5. cristibuce

  Ma da acolo unde e facuta poza aia in grup de 4 pers nu par a fii asa mari si am mai vazut ca sunt si ceva mai mici pe langa. In fine , da zimi totusi cum se aj cu masina? e ok drumu?
 6. Suntourul XCM la fel de usor merge, am incercat si eu unu. Eu as recomanda Dart1.
 7. cristibuce

  Da, ma bucur ca a fost fain. Eu ma gandeam ca m-as duce cu bikeu de trial la bolovanii aia din poza. Si te intreb daca se poate aj cu masina cat mai aproape si dupa pe jos sau cu bikeu, cum mai exact?
 8. cristibuce

  Serbus gogule. Ia zi tu mie unde mai exact ai gasit locul ala cu bolovani?
 9. as merge pe un Dart 2, eu as spune ca merita sa dai 120 in plus si ai reglaj si pe revenire
 10. Sal, eu te-as sfatui sa incerci sa mai pui ceva banuti si sa te gandesti la un Dart 2 sau mai sus dar cam urca si pretul. Da poate un Dart2 nu cred ca ar fi cu mul mai scump decat Dart1.
 11. cristibuce

  Am vazut ca sunt echipate cam toate cu Fox RP23 dar ma gandeam ca poate ar merge un shock pe arc, dar asa cum ai spus si tu trebe incercat.
 12. cristibuce

  Da dar din pacate inca nu pot posta acolo. Si magandeam ca poate cineva are deja un stereo si imi poate da o sugestie pt un shock.
 13. cristibuce

  Baieti, nu are nima vreo sugestie ceva pt shock?
 14. cristibuce

  Da, ESI Grips am si eu si pot spune ca sunt printre cele mai ok mansoane care le-am avut pana acum. Eu am modelul Racer care sunt ceva mai subtiri, mai sunt si modelul Chunky care sunt mai groase, depinde cum iti "place" :). http://www.ebay.com/itm/Racers-Pink-ESI-Grips-silicone-foam-handlebar-lenkergriffe-punhos-TruckerCo-/260948985459?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item3cc1c58673
 15. cristibuce

  Salutare, cine m-ar putea ajuta cu un shock de 190mm pt un Cube Stereo. Cam ce s-ar potrivii? Cu arc sau pe aer? Si poate vine cineva cu o oferta buna. Ms frumos.