selected

Membru
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About selected

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 02/14/1980
 1. Deci va astepam in continuare la Six ca inca se tine contrar tuturor carcotasilor si cine nu vrea sa bea o bere poate bea suc, apa etc. important este iesirea la o pedala si socializarea. Se pare ca @Axe acum ii place sa se dea in samba ca de obicei cu "sticlismul" dar el este initiatorul acest-ui "sport" dar se pare ca a uitat[ATTACH]19370[/ATTACH] SI dupa ce consuma peste 2 beri ii placea sa se creada ca este Super-Man.[ATTACH]19371[/ATTACH] PS: Hmm ce repede se uita , dar uite aici dovada si avem la dovezi cu "sticlismul" din tine la tote turele ori unde au fost iele asa ca te rugam sa nu mai fi TU "lupul moralist"
 2. selected

  Mah pustane, daca nu-ti masori cuvintele si ma mai jicnesti, avem probleme maxime! Asta este parerea mea si mi-o mentin ca este o tara Democratica inca. Altfel statea concursul daca erau 1200 de ciclisti si uscat pe jos dar... @ARMI faina descriera o zi placuta tuturor.
 3. selected

  In afara de noroi , une este concursul sau spiritul sportiv ca eu unu nu vad alceva decat o baie de namol si daca asta se cosidera a fi un concurs sportiv arunci...nu mai am nimic de adaugat! S-a inceput cu stangul si nu s-a terminat...sau a terminat cine a putut merge pe langa bicla.
 4. selected

  Poze calde aici: http://www.facebook.com/album.php?aid=57554&id=1452648917&ref=mf Filmulete calde aici: http://www.facebook.com/profile.php?id=1452648917&v=wall
 5. selected

  Apropo de "bisnitati" noi toti ii promovam si ii facem sa revina cu preturi , uneori exorbitante, si nu ne impunem prin...(o vorba din popor) "Nu este prost cine cere, ci cine cupara" asa ca omul va ramane cu "marfa" ne vanduta si revenea cu picioarele pe Pamant si reducea pretul pana la (corect), dar cum unii dintre noi nu ne abtinem "ei" prospera si isi fac de cap cu preturile acestea si acum au ajuns la statutul de "bisnitari". Asa ca nu va mai vaitati si...luati masurile de riguare, sau...promovatii in continuare ;)) PS: Parerea mea!
 6. selected

  Lasa mah ca erai tu "organizat" cu tipa aia cu chilotii pe afara si cu casti de munte pe cap, pe asfalt (macar atata lucru sa fi invatat de la FL) si fara echipament adecvat! hmm PS: In grupul nostru era un ciclist profesionist (fost coleg cu Ghe. Lautaru, Dumnezeu sa-l ierte) care are acuma 50 ani Dan Ionita (nascuti in 1960 generatia de aur), care ne-a atras noua atentia asupra voastra cum erati echipati voi! :)) Bafta multa si data viitoare fi mai ponderat in declaratii cand esti in necunostinta de cauza despre ciclisti profesionisti si activitatea lor.
 7. selected

  Poti folosi Photo! Editor - Download ca micsorezi cu usurinta pozele la rezolutia pe care vrei tu. (800X600 este perfect) Eu il folosesc de ceva vreme si sper sa va fie si vouo de ajutor, in rest numai bine tuturor.
 8. selected

  Multumesc , multumesc frumos!
 9. selected

  Multumesc , multumesc frumos!
 10. selected

  Unde zice Axe?:D Este o iluzie opica si te insela unghiul si vopseaua neagra :P Am prins senzorul respectiv, era ceva provizoriu!
 11. selected

  Unde zice Axe?:D Este o iluzie opica si te insela unghiul si vopseaua neagra :P Am prins senzorul respectiv, era ceva provizoriu!
 12. selected

  Detin si eu o Cursiera IDEAL OnRoad si sunt foarte multumit de ia. Deci suntem mai multi merita clubul![ATTACH=CONFIG]17104[/ATTACH]
 13. selected

  Cadul acela este vopsit? Faina bicla sa o calaresti sanatos!
 14. selected

  Cadre personalizate si toate bicicletele retro de otel Velo-Retro: Links sunt cateva faine rau si nu am putut tine numai pentru mine acest site!
 15. selected

  Ce va mai place sa faceti caterinca, un sfat util NU da-ti si voi rechinilor! Tatut pedalele SPD sunt peste orice asteptare ai sa vezi cand vei iesi prin city, dar foarte mare atentie sa le scoti din timp la semafoare si sa slabesti reglajul de la pedale la maxim (ptr. inceput)! In rest bafta multa!