Vyk

Membru
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Good

About Vyk

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/05/1984

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cube

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vyk

  UP! Am nevoie sa inchiries vineri un tandem, pentru sedinta foto de cununie. La batasaua si smartatletic nu sunt disponibile. Am cautat si nu am gasit alte locatii care sa inchirieze asa ceva.
 2. Vyk

  La mine nu mai este asa urgent (era când am postat prima data) și a rămas sa cumpăr un singur produs, sub 30e, deci rămân interesat, dar sa fim 5.
 3. Vyk

  Up! Acum ca s-a dus Black Friday, mai se pune de o comanda?
 4. Vyk

  Up! Nu este nimeni interesat? Vin sărbătorile eu încep sa ma cam grăbesc!
 5. Vyk

  Și eu sunt interesat, 2 produse pe stoc, total sub 40e însă as vrea sa fim măcar 3-4 sa ieșim ok la transport.
 6. Vyk

  Sunt interesat de o comanda in urmatoarele 2 saptamani, un cauciuc de 40E, link mai jos (produs pe stoc, varianta 2.2). https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=67307;menu=1000,2,103,104;mid[4]=1;pgc[81]=272 Victor
 7. Vyk

  Salutare, m-am trezit si eu acum, mai pot sa ma alaturi comenzii voastre? Am 2 articole, pantalon ciclism si senzor viteza, 65EUR. Imi trebuie cat de repede comanda Daca primesc raspuns pozitiv dau si detaliile. Victor
 8. Vyk

  Salutare, se pare ca un prea avem noroc, prognoza s-a revizuit in mai rau... Astept telefoanele voastre de dimineata, insa nu mai devreme de 10:15 pls. Vedem cum o fi insa un prea sunt premize...
 9. Vyk

  Ok, deci daca nu ploua suntem 2 + mine si pontetial mai vine inca cineva. Am mai dat alte 2 PMs insa baietii au alte planuri deja. Decidem sambata seara insa sa nu ploua, ucigaltoaca vine cu cursiera si eu o sa am tot echipare de sosea la MTB. Plus ca e curata bike... Sa va decideti daca mergem la 3-4 si 4-5 (la 3-4 terminam repede, ca e inundata si nu se poate vizita prea mult; la 4-5 putem stationa pe indelete, e si racoare, recomandat) sau incercam direct sa mergem la fortul din Stefanesti. Prognoza nu este incurajatoare insa poate se mai schimba pana duminica... http://www.yr.no/place/Romania/Bucuresti/Bucharest/hour_by_hour.html
 10. Vyk

  Ce ziceti, sunteti tentati duminica la o tura de recunoastere sa vedem ce mai fac bateriile 3-4 Baneasa si 4-5 Tunari? Sau alternativ, daca ne invrednicim, fortul Stefanesti direct. Sambata pentru cei interesati, este show aviatic la Romaero, eu merg. Si oricum o sa fiu dupa o noapte alba de party deci tot duminica ramane de baza pentru cycling. Conditii....sa nu ploua. As propune un 11:30 ora de intalnire la Academie sau pentru nordistii ca mine (sector 1 si 2) undeva mai aproape gen Floreasca (intalnire la 11:00). Daca ne strangem revin cu mai multe detalii. Oricum adidasi/ghete serioase (sa nu calcati in cioburi / suciti gleznele), frontale, crema de soare, aparate foto... PS> am dat PM celor care se interesasera de tura in trecut, sa va anuntati si pe topic daca veniti, sa se stie ce trupa vom fi.
 11. Vineri ar fi cel mai bine, in principiu as fi interesat si eu insa depinde de ora...
 12. Vyk

  Interesante optiuni. Totusi, sunt 1800lumeni reali, cam cum ar arata in practica? Nu vreau ceva spot, nu ajuta la MTB offroad. Totusi, cum cei mai ieftini din State pleaca de la 200$ (1200lumeni) si acestia de la 100lei 1800?!
 13. Vyk

  Bugetul nu permite in nicio forma sa iau si frontala si lanterna de bike, ideea de la care am plecat este ca 1000lei este nejustificat pentru lumini. Mi-ar prinde bine o frontala noua, una care sa aibe aceste caracteristici m-ar satisface in 90% din cazurile utilizarii in ciclism. Pentru cei 10% ramasi consider ca nu ar fi rentabila o lumina specialiazata pe ciclism si m-as descurca cu o frontala. Ideea e sa fie lumina multa si puternica. Si chiar are led Cree, mai exact Cree XM-L2 U2.
 14. Vyk

  Casca, frunte, tot aia, aproximativ. Ma gandeam sa incerc sa montez si pe bike pentru ca am citit ca la MTB (offroad, in oras nu cred ca e mare diferenta) nu e bine doar cu frontala, este prea mic unghiul luminii fata de cel al ochilor si se percep mai greu obstacolele. Chiar sunt curios cum e lanterna pe bike, am iesit si azi seara prin Herastrau si desi au mai pus lumini, de la Ilcalcio spre stavilar e blackout. Iar frontala mea mai are si baterii folosite deci chioreala. Bine macar ca de abia mai era cate un om-doi prin parc.
 15. Vyk

  Anuntul nu mai este valabil, am facut comanda de pe alt site. Insa raman interesat daca mai face cineva o comanda, ochelari de inot, sub 30 lire.