king

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About king

 • Rank
  Amator
 • Birthday 07/07/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. king

  am vazut genti vaude la pretul de 150 roni (parca) le gasiti la magazinul everest, reprezentanta vaude, care este situat pe strada blanari (este primul magazin dupa club a.)
 2. king

  Draga Dana, este de apreciat initiativa ta dar modifica te rog "Rominia" cu Romania :wink: A scris la locatie "Israel", poate nu este pusa la curent cu modificarile aparute in limba romana, poti sa observi ca a scris "sa viSitam".
 3. nu ai inteles nimic...las-o asa si hai la cmr :) :) http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif
 4. eu zic ca daca se cere 4 metri pentru o banda de autobuz+biciclete o sa ajungem de rasul curcilor. in bucuresti stiu doar o banda dedicata autobuzelor (regina elisabeta, sensul universitate -> kogalniceanu) si pe aia circula oricine si sunt destule masini parcate. sunt ancorat in realitatea bucuresteana si imi dau seama ca pistele pentru biciclisti sunt facute la fel ca rampele pentru persoanele cu dizabilitati, adica doar ca sa fie trecute la "am facut". probabil nu o sa treaca legea cu obligativitatea circulatie pe piste si se va circula ca si pana acum, printre masini si gropi; nu este foarte placut, dar in zonele fara ambuteiaje se circula decent. ps. daca ai o banda speciala de 2 metrii pentru bicicleta, nu inhalezi aceeasi cantitate de noxe pe care o inhalezi in conditiile actuale sau in conditiile in care te deplasezi "per pedes"?
 5. poate pe urcare... :shock: sau prin gropile cotidiene :roll:
 6. am si eu o intrebare referitoare la foi. foile mele nu sunt foi detasabile (din cate stiu sunt prinse cu nituri), iar problema lor este ca scartaie destul de tare. nu scartaie mereu, doar uneori si in general cand pun mai multa presiune pe pedale. eu sunt destul de greu, am cam 95kg, e posibil sa fie asta un motiv pt ca ele scartaie? in afara de a schimba foile, mai am vreo solutie ca sa scap de scartait?
 7. Nu stiu daca ati observat, dar au mai aparut cateva piste: - una care se afla pe trotuarul adiacent parcului izvor, pe latura dinspre bulevardul libertatii, si care "tranziteaza" parcul facand legatura cu celebrele piste care inconjoara dambovita; tot aici au aparut si semafore pentru biciclisti, sunt situate in dreptul podului peste dambovita (podul de la statia de metrou - teatrul bvlandra) in parcul de la piata unirii am vazut azi niste piste, la un moment dat este si un fel de mica intersectie semnalizata. Bineinteles, nici un biciclist, dar foarte multi oameni populau in seara asta pista. :roll: :roll:
 8. Ovidiu, am o Merida Kalahari 8, imi pare un pic mai buna decat un FB Maus, ideea e ca eu chiar nu stiu cum sa scot apa din furca, monobloc etc? Trebuie sa demontez fiecare piesa in parte? Va multumesc!
 9. Salut, M-ar interesa parerea voastra despre modul in care se poate curata bicicleta. Cum dai noroiu jos de pe ea? Pui furtunul? O stergi cu o carpa umeda? Cam cum se face treaba asta. Iesirile dese pe soselele Capitalei imi umplu bicicleta de praf, nu sunt eu un perfectionist, dar mi-ar placea sa fie curata. Eu m-am gandit sa pun furtunu pe ea, dar am auzit tot feleul de pareri: "intra apa la butuc", "rugineste lantu" etc. Daca pun furtunul pe ea, tre sa ung lantul? Cu ce? In afara de lant mai ar trebui sa ung ceva? Multumesc.
 10. king

  cand apare numarul doi al revistei? bunisor primul numar, dar parca prea multe detalii tehnice...ma gandesc ca ar fi mai utile 1-2 pagini despre istoria ciclismului, a tururilor