senna350

Members
 • Content count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About senna350

 • Rank
  Membru

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Sibiu

Recent Profile Visitors

1,643 profile views
 1. Subscriind la afirmatia lui Majikstone referitoare la Transalpina si compania, va sugerez sa vedeti 10 locuri dragi mie. Ordinea este aleatorie: 1) Zona Lepşa-Soveja 2) Zona Berca - Bisoca, cu Vulcanii noroioşi 3) TransRarăul, de la Chiril la Pojorâta (îl consider a fi Trans-ul cel mai "năbădăios") 4) Zona Izvoarelor Oltului şi Mureşului - cu bicicleta până la vatra Oltului. În schimb, spre cea a Mureşului, perpedes. 5) Zona Uricani - Băile Herculane, prin cheile Domogled-Valea Cernei 6) TransSemenic, cu superbul sat Gărâna 7) Valea Drăganului - Stâna de Vale - Remeţi, cu 2 lacuri, Drăgan şi Leşu 8) Roşia Montană - Mogoş - Alba-Iulia 9) Ţara Pădurenilor, o minunăţie de comoară autentică şi ancestrală a Ardealului 10) Să-i dau Cezarului ce-i al Cezarului, încheiând cu un obiectiv din zona mea, Creasta Porumbelului, de la Sălişte până în Jina
 2. Salutare, lume As participa la acest subiect, enumerand top 10 Romania, dar nu vor fi insotite de poze. Primesc ok-ul vostru ?
 3. "L.E. 1-2 kg in plus (butelie - arzator - oala - cana) pot face minuni asupra bugetului turei" Mare adevar grait-a Gibonu Atata frumusete is in acele ustensile ca te vei indragosti iremediabil. Chiar nu merita sa dai pe zi 15-25 de euro ca sa mananci in cadru "consumerist" Subscriu la sugestiile lui Majikstone referitoare la o medie rezonabila a km de pedalat pe zi, altfel o sa te uiti cu jind ba la un autocar, ba la un tren, ba la un avion care sa-ti scurteze din chin. Bafta din belsug va doresc
 4. Salutare Aproape corect, Vlad. Mie, 3 secunde, indiferent ca ajung la un sens giratoriu, bifurcatie, etc., ca-i panta, rampa :) Sanatate !
 5. Salutare In octombrie 2015, am achizitionat un Garmin Edge 1000 Dupa destule ture, va pot descrie impresiile: 1. Bateria: 13 ore [GPS activ, senzori activi (fara cadenta), BT activ, ecran activ]. Cu o singura conditie: a nu se glisa inutil ecranele. Altfel, 9,5-11 ore. 2. Pana acum, fara bug-uri 3. Datele inregistrate sunt aproape corecte (verificat si rasverificat). 4. Cifrele n-o iau razna, ca la smartfoane 5. Pentru mine, personal, soft-ul ii mai mult decat indestulator. La hard, hmm 6. Mai am de deslusit tot ce inseamna navigatie: cele mai bune harti, in special cele off-road (anumite drumuri nu le "citeste"). Aici, banui ca tre' sa instalez harti optime. 7. Are o gramada de caracteristici si, in cuplaj cu Strava (prin Google Chrome - merci, Adi), o sarabanda de cifre care mai de care 8. Are un delay de 3 secunde (nu ma incomodeaza - am simtul orientarii precum bosimanii :) ) 9. Dezavantaj: vorba cuiva de pe forum: nu are cine sa-i dea la gioale Garmin-ului. Cu alte cuvinte, concurenta mediocra 10. Dezavantaj: pretul mare. Recititi pct. 10. Oare de ce n-or mai scos de 2 ani ceva superior ? Revin cu alte impresii. Sanatate !
 6. Cu placere ! Din experienta ultimilor 11 ani, intervalul 15 iulie-20 septembrie ar fi cel mai indicat. Oricum, va doresc sa pedalati prin microcosmosul nostru ! :)
 7. Salutare Daca ii sa mergeti luna viitoare, va recomand ca bicicletele voastre sa fie incaltate cu cauciucuri cu balonaj de minim 1.75, model pentru noroi. Sunt sanse mici sa pedalati fara a a fi patati ca dalmatienii. Dupa cei 14 km (ultimii 3 kilometri bolovanosi), urmeaza vreo 10-12 km de drum plin de mici sleauri, baltit. Ultima portiune, Valea Frumoasei, de pana la bifurcatia cu Transalplina, este cea mai confortabila.... Foarte fain traseul, dar luna cam neconforma :)
 8. Salutare, Nu te pot ajuta decat cu urmatoare informatie: de la Berca spre cele doua Pacle drumul ii de nivel mediu, peticit, ros de vreme, mici gogoase, dar cu bicicleta, fara nici o problema.
 9. Salutare, In urma discutiilor cu sefu', pot lua concediu pe aproximativ 3 saptamani. In acest moment, suntem 2 persoane cu participare 100%. O a treia persoana si-o dat acordul de a participa, dar nimic sigur. Intrebare pentru cei care or pedalat pe valea Loarei: ne recomandati a cumpara de la fata locului un ghid cu traseul sau sa comandam online ? Multumesc Sanatate !
 10. Salutare Da, asa este
 11. Am sufletul in piuneze, genunchii sunt facuti poc, inimioara dereglata de mii de trunchiuri rasucite, asa ca astept acel VIDEO, domnu' Razvan :) :) :)
 12. Cat sa ne mai vedem de treaba si de viata ? Picatura cu picatura, piscatura cu piscatura, vin "capusele" si ne mitraliaza rabdarea..... Daca pana si Godina devine sau este deja un simbol (citare de la unul cu mecla de Bruxellau), unde ajungem ? Off Scuze pentru o postare offtopic si pentru tenta politica. Va inteleg daca radiati postarea
 13. Salutare ! Sincere felicitari pentru acuratetea, din toate punctele de vedere, a povestii descrise. La cat mai multe ture, camarazi ! Sanatate !
 14. Sper sa fie asa, sandulea ! La timpul potrivit, sa ne aduci la cunostinta termenii de orientare
 15. Salutare ! Din cat am observat, vei pedala prin zona Covacipeter. Dupa cum banui ca stii, cam la 4-7 km (nu mai retin exact) de zona respectiva, izvorul Oltului. Mea culpa ! Acum remarc ultima ta postare.... :)