danygrama

Membru
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About danygrama

 • Rank
  Amator
 • Birthday 02/06/1969

Profile Fields

 • Localitate
  SIBIU
 • Biciclete
  Canyon Ultimate CF SLX 9.0, Radon Black Sin 10.0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. danygrama

  O pereche de roti din carbon de 27,5 la un pret cum rar se poate intalni : :https://www.bike24.com/p2468457.html
 2. danygrama

  Revin cu noi informatii despre comanda Assos.com. Pana la urma coletul a fost livrat in conditii optime de FedEx cu urmarirea trackingului pe TNT.com (.ro) , iar transportul a durat fix o saptamana (de luni pana luni). Nu am mai platit nimic la livrare. In al doilea rand produsul (Mille GT bib short) corespunde intru totul asteptarilor mele. Este foarte bine lucrat, iar albastrul (caleumblue) nu este atat de deschis la culoare cum imi era putin teama. Se aseaza perfect pe corp (marimea XL la 1,88 m si 87 kg), desi calculatorul de pe site imi recomanda un Large. Una peste alta merita toti banii pe care i-am cheltuit (91 + 17 euro transportul).
 3. danygrama

  Nu au ajuns inca. N-aveau cum pentru ca abia vineri am dat comanda. Si eu sunt curios cu ce curier trimit pentru ca la delivery time scria 3 zile, ceea ce cu DHL-Cargus e prea din scurt. Poate par avion . Te tin la curent. Am vrut sa mai iau ceva pana la 100 euro ca sa profit de transportul gratuit, dar chiar n-am avut ce.
 4. danygrama

  Am mai cumparat o pereche anul trecut Tiburu S7. Imi plac pentru ca au o plaja mare a temperaturii (10-25 grade Celsius) si ca triunghiul din partea frontala si sensibila este windstopper. Padul gri este S9 considerat succesorul lui S7.
 5. danygrama

  O pereche GT Mille bib short . (91 euro in loc de 130). Au reducere 30% la cateva produse. cu cod ARCHIVESALE21 in cosul de cumparaturi.
 6. danygrama

  Salutare. Stie careva ce transportator aduce coletele de la assos.com in Romania ?
 7. danygrama

  Cu DHL pana la granita, dupa care e preluat de UrgentCargus. Cel putin asa e pe zona Sibiu.
 8. danygrama

  Cred ca daca aceasta imbecilitate va fi aplicata, limitarea se va referi doar la deplasarea in interiorul localitatilor.
 9. danygrama

  Apropo, o alta chestie pe care eu nu o agreez la Sigma, aceea de a te obliga sa platesti in lei. La un curs care nu e deloc avantajos pentru cumparator. De regula platesc cu card Visa Electron la un curs Visa mult mai bun (apropiat de cel BNR) din ziua tranzactiei.
 10. danygrama

  Cred ca e valabil pentru expedierea si receptia produselor din UK : va trebui sa cautam coletele la serviciile de vamuire la destinatie ? Am vrut sa comand ceva de pe CRC, insa au dat un mesaj prin care isi cereau scuze anticipat in legatura cueventuale intarzieri datorate Brexit-ului ( controale vamale). Mesajul original : UK border control We apologise in advance that there might be a delay in receiving your order due to increased border controls. The delivery date stated in your basket is only an estimate and may change due to the current situation. Pareri ?
 11. danygrama

  Asa cum iarna nu-i ca vara, "buff"-ul nu-i ca masca. Daca ai ghinionul sa intalnesti un organ (de ordine, siguranta si incredere, desigur) mai zelos care sa-ti citeze din lege, te "scuteste" de grija a 500 lei.
 12. danygrama

  O bicicleta premium cu o reducere semnificativa a pretului : https://www.bike-components.de/de/Scott/Foil-Premium-Carbon-Disc-Di2-Komplettrad-Modell-2019-p79832/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=bc-Konjunkturpaket W19|2020
 13. danygrama

  Corect, dar in sezonul rece, pemtru cei care poarta un fes (underhelmet) si casca e dificl sa pui si sa dai jos masca in functie de zona pe unde treci cu bicicleta. Ma refer la prinsul ei pe dupa urechi.
 14. danygrama

  La cursiera se recomanda 30-50 ml, dar la mtb 60-80 e prea putin. De regula 100-140 ml in functie de marimea (26, 27,5, 29) si balonajul anvelopei (50-60 mm). Parerea mea si a altor specialisti.
 15. danygrama

  Ai exemple concrete de curand in care vanzatorul plateste el costurile returului ? Din cate cunosc, tot mai putini fac asta. Ma intereseaza.