liviucolceriu

Membru
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-14 Bad

About liviucolceriu

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 02/01/1988
 1. liviucolceriu

  bai... nu va mai luati de el! nu vedeti ca ii dus cu pluta? plina de debili mintali tara asta. lasa-ti-l cu fanele lui bikeritze.
 2. liviucolceriu

  deci wow...
 3. liviucolceriu

  pentru roti iti recomand Fulcrum Red Metal 5. La furca poti incerca ceva second, pe aer... o Reba poate. In mod normal nu afecteaza geometria.
 4. liviucolceriu

  o bicicleta absolut superba... http://www.focus-bikes.com/gb/en/bikes/bikes-2011/category/mtb-hardtail-5/subcategory/marathonxc/model/raven-30-1.html
 5. 15 minute ar insemna o coada de 1 km la masini
 6. liviucolceriu

  din ce stiu de la pescuit si de la orele de fizica, mi se pare o tampenie. pe langa ce a zis MBZ, cu privire la dezechilibrare, cred ca furca ar fi in mare pericol sa se rupa din cauza fortelor care in loc sa fie disipate pe tot bratul furcii, se concentreaza la locul de imbinare al bratului auxiliar...
 7. liviucolceriu

  I dare you! Nimeni nu se poate da drept Chuck Norris :D
 8. liviucolceriu

  astazi Nibali sau Rodriguez...?
 9. acuma sa nu-ti imaginezi ca va fi usor... sunat unele urcari criminale, chiar daca au numai cateva sute de metri
 10. liviucolceriu

  Universal Animal Flex este destinat culturismului, unde miscarea si fortele implicate sunt altele... Ma rog, la recuperare poate ajuta, dar nu cred ca trebuie luat tot timpul. Sa faci geno cu 150-200 de kg e ceva, sa faci un maraton de ciclism e altceva. Plus ca e o caruta de bani. Plus ca nu e recomandat sa iei mai mult de 3 saptamani.
 11. liviucolceriu

  corect.
 12. liviucolceriu

  tora e ok, mai ales ca e pe aer, dar mai bine cauta un model 2010 cu amortizor Motion Control. o sa ti se para o trecere incredibila de la RST la Tora pe aer la suntour nu prea merge nici cu adaptoare... cam greu, fiind bolt-on.
 13. liviucolceriu

  nici nu stiu de ce ma chinui sa iti scriu, pentru ca sunt sigur ca nu o sa intelegi... exemplul pe care l-ai dat tu e absolut idiot... Shimano face putine "monobloace"... de exemplu un pedalier lx are acelasi monobloc ca si un pedalier XT, SLX si modelul mai vechi de XTR. la fel si la piesele de rang inferior. asta nu inseamna ca pedalierul de pe Cube Analog (parca asta era in discutie, desi e un exemplu prost deoarece e foarte scump pt ce ofera; mai elocvent era un Focus) e acelasi ca pe Impulse. Si Loganul meu are bricheta de la Megane... si manetele pentru semnalizare si pentru stergatoare de la Megane, din acelasi motiv, pentru a se limita costurile de productie. Dupa logica ta, Logan=Megane. Shimano a vandut licenta pentru diverse componente low-end, care acum se fabrica "pe vapor" si nu mai au ABSOLUT NICI O LEGATURA CU SHIMANO! Acestea le gasesti pe DHS si NU pe biciclete "de firma" Chiar si daca luam Cube-ul Analog (care dupa parerea mea e o alegere foarte proasta) si facem suma costurilor pieselor, vezi ca la DHS iesi mai prost. Hai sa comparam cadrele, de exemplu... aaa stai... nu se pot compara. Fac pariu ca rup cadrul ala in 2 ore ( a ba nu... ca s-ar putea sa cedeze alte componente inainte ), insa cadrul meu Trek este indestructibil si chiar daca prin reducere la absurd, s-ar rupe, are garantie pe viata. DHS e o gluma proasta si cine cumpara asemenea biciclete sunt ori necunoscatori ... [cenzurat]. Edit [AnaP]: va rog sa dezbateti idei si nu persoanele care le emit. Orice atac la persoana va fi rasplatit pe masura.
 14. liviucolceriu

  am impresia ca un schimbator de 6 nu poate functiona pentru o caseta de 9, din cauza ca nu are o raza de actiune atat de mare, caseta de 6 fiind mai ingusta :) dar deja am deviat muuuuuult.... ce trebuie retinut? SE POATE PUNE O CASETA DE 8 PE UN BUTUC DEORE!