zonconel

Membru
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Good

About zonconel

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 06/24/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Curtea de Arges-BC-B-SB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zonconel

  http://www.scariolanti.it/pedali.html
 2. zonconel

  La rece gandind ar fi meritat cum spune Maus sa fie lasati unde s-au inscris. Intotdeauna e greu pentru organizator sa ia deciziile cele mai bune si sa multumeasca pe toti. Cu siguranta daca refuzam sa schimbam varsta ieseu mari discutii ca suntem rau voitori, ca favorizam pe io stiu cine ... Sincer am ramas frapata de explicatii de genul ...pai ce eu am stat sa citesc tot pe site sau pai eu aveam 35 cand m-am inscris si am facut 36 pana in ziua competitiei, desi scrie clar chiar sub categoriie de vasrta ca nu conteaza daca esti nascut pe 1 ian. sau 31 dec. declari varsa implinita in anu respeciv. Organizatorul nu poate verifica fiecare CNP si sa ia la puricat fiecare concurent in ce zi e nascut; oricum toti se bulucesc in ultimul moment sa ridice pachetul; s-ar face o coada imensa la inscrieri. Ar iesi discutii ca s- a asteptat exagerat de mult, ca nu au fost organizati. Mi se pare de bun simt sa iti verifii datele, sa te informezi, mai ales daca esti la granita dintre categorii.
 3. zonconel

  Poate de vina pentru atmosfera a fost si vremea ...vantul si frigul. @@drag_osh Au fost cativa concurenti care dupa cursa au venit sa anunte ca de fapt ei intra in alta categorie de varsta, desi pe site este anuntat foarte clar, chiar sub categoriil: "Incadrarea in categoria de varsta se face in functie de anii impliniti in 2013, indiferent de luna.Ex: implinit 18 ani in ianuarie 2013, incadrare in categoria 18-25 ani. Va implini 18 ani in decembrie 2013, încadrare in categoria 18-25 ani." Totusi, nu stiu cum poti afirma ca nu ai cerut explicatii, de vreme ce ai trecut pe la punctul de crometraj si ai intrebat ce s-a intamplat cu clasamentul Race 36-45, iar eu cu gurita mea ti-am spus ca a fost o schimbare din cauza unui concurent care nu a declarat varsta corect. Intr-adevar nu ai insistat si inteleg ca nu e placut, dar nu poti declara acum ca nu ti-a fost data nici o explicatie.
 4. Asociația Activ Moinești organizează în data de 6 octombrie 2013 cea de-a doua editie a competiției de Mountain Biking Moinesti Zemeș, județul Bacău. Competiția propune două trasee de deplasare: unul de 40 km (dificultate medie), altul de 80 km (dificultate medie sporită). Înscrierea se face pentru cele 7 categorii de varsta: 14-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani și 40+ masculin si feminin - pentru primul traseu, respectiv 19-29 ani, 30-39 ani și 40+ masculin si feminin - pentru cel de al doilea traseu, in limita a 250 de locuri. La acest eveniment sunt așteptați toți cei care iubesc mixul dintre natura și biking. Iubitorii acestui sport vor concura pe un traseu nou, recent marcat și vor avea parte de un peisaj aparte, care îmbină dealurile Zemeșului și ale Moineștiului, cu potecile pădurilor de foioase și conifere. DETALIILE COMPETITIEI VA VOR FI FURNIZATE IN ZILELE URMATOARE PE PAGINA DE FACEBOOK A COMPETITIEI.
 5. zonconel

  Felicitari pt tura la tot "echipajul". Sebi ne-a tot povestit din aventura voastra ...poate completezi topicul deschis de MirceaO la sectiunea de cicloturism ;)
 6. @@maus: Nu putea trece cu cipul peste linia de finish, pentru ca in zona de sosire era deja montat podiumul si se pregateau premierele;) @@marque: pe doamna de la finish nu a durut-o mana sa iti noteze timpul; l-am notat (16:05 - timpul de sosire). Dar daca citesti bine regulamentul triadei vei descoperi ca la punctul 3 - Echipament, zice asa: "Sunt admise doar biciclete tip “mountain bike” cu roti de 26” sau 29”. Casca de protecţie este obligatorie. Numărul de concurs (furnizat de organizatori) trebuie purtat pe ghidon pe toata durata competitiei. Cip de cronometraj (furnizat de organizatori) trebuie montat pe bicicleta. Lipsa acestor articole duce la descalificare." Este de apreciat efortul tau de a parcurge traseul in alergare, dar conform regulamentului nu poti aparea in clasamentul final. Pentru statistica, ai sosit la ora 16:05, iar timpul tau pe traseu a fost de 4h02'. In ceea ce priveste accidentarea de la start intr-adevar este un incident nedorit si imi pare rau pentru daunele produse, atat bicicletei cat si ale tale fizice/psihice. Acum nu incerc sa iti demonstrez ca nu ai dreptate, poate ca nu ai destula experienta de concurs si acest eveniment poate ti-a taiat "pofta" de a participa la concursuri, dar... exista si un dar... aproape intotdeauna vor exista pe margine: parapeti, pietris, copaci, masini, spectatori sau orice alt obstacol de care te poti impiedica/lovi, iar startul e mereu "nervos" majoritatea celor din fata luptandu-se uneori la propriu pentru a obtine un loc mai bun... tot in aceeasi ordine de idei, pe partea stanga unde erau parcate masinile, era trasa banda inca de dimineata care delimita clar traseul cursei de masini.
 7. zonconel

  Dupa miii si miiii de ani am mai descoperit prin aparat : https://plus.google.com/photos/104533999750234800387/albums/5900728289804999777
 8. zonconel

  Si sunt 6 km in coborare ;)
 9. zonconel

  Drumul prin Harsova este super ok plus peisaje faine :) Cer senin si uscat! Va fi o cursa pe cinste ;)
 10. zonconel

  Cum sa ne scape ...bravooo Oana
 11. zonconel

  Este deja deschis un topic pe acesta tema http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/13862-bicicleta-din-carton/
 12. zonconel

  Mai ceva ca la Prima Evadare ;))
 13. zonconel

  Nu-i prea normal omu'asta :D
 14. zonconel

  Intr-adevar copilasii erau foarte saritori si la sosire, nu stiau cum sa ne mai ajute, iar organizatorii au pus mult suflet ;) https://picasaweb.google.com/104533999750234800387/ZemesMTB6Oct2012?authuser=0&feat=directlink