zonconel

Membru
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zonconel

 1. zonconel

  http://www.scariolanti.it/pedali.html
 2. zonconel

  La rece gandind ar fi meritat cum spune Maus sa fie lasati unde s-au inscris. Intotdeauna e greu pentru organizator sa ia deciziile cele mai bune si sa multumeasca pe toti. Cu siguranta daca refuzam sa schimbam varsta ieseu mari discutii ca suntem rau voitori, ca favorizam pe io stiu cine ... Sincer am ramas frapata de explicatii de genul ...pai ce eu am stat sa citesc tot pe site sau pai eu aveam 35 cand m-am inscris si am facut 36 pana in ziua competitiei, desi scrie clar chiar sub categoriie de vasrta ca nu conteaza daca esti nascut pe 1 ian. sau 31 dec. declari varsa implinita in anu respeciv. Organizatorul nu poate verifica fiecare CNP si sa ia la puricat fiecare concurent in ce zi e nascut; oricum toti se bulucesc in ultimul moment sa ridice pachetul; s-ar face o coada imensa la inscrieri. Ar iesi discutii ca s- a asteptat exagerat de mult, ca nu au fost organizati. Mi se pare de bun simt sa iti verifii datele, sa te informezi, mai ales daca esti la granita dintre categorii.
 3. zonconel

  Poate de vina pentru atmosfera a fost si vremea ...vantul si frigul. @@drag_osh Au fost cativa concurenti care dupa cursa au venit sa anunte ca de fapt ei intra in alta categorie de varsta, desi pe site este anuntat foarte clar, chiar sub categoriil: "Incadrarea in categoria de varsta se face in functie de anii impliniti in 2013, indiferent de luna.Ex: implinit 18 ani in ianuarie 2013, incadrare in categoria 18-25 ani. Va implini 18 ani in decembrie 2013, încadrare in categoria 18-25 ani." Totusi, nu stiu cum poti afirma ca nu ai cerut explicatii, de vreme ce ai trecut pe la punctul de crometraj si ai intrebat ce s-a intamplat cu clasamentul Race 36-45, iar eu cu gurita mea ti-am spus ca a fost o schimbare din cauza unui concurent care nu a declarat varsta corect. Intr-adevar nu ai insistat si inteleg ca nu e placut, dar nu poti declara acum ca nu ti-a fost data nici o explicatie.
 4. Asociația Activ Moinești organizează în data de 6 octombrie 2013 cea de-a doua editie a competiției de Mountain Biking Moinesti Zemeș, județul Bacău. Competiția propune două trasee de deplasare: unul de 40 km (dificultate medie), altul de 80 km (dificultate medie sporită). Înscrierea se face pentru cele 7 categorii de varsta: 14-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani și 40+ masculin si feminin - pentru primul traseu, respectiv 19-29 ani, 30-39 ani și 40+ masculin si feminin - pentru cel de al doilea traseu, in limita a 250 de locuri. La acest eveniment sunt așteptați toți cei care iubesc mixul dintre natura și biking. Iubitorii acestui sport vor concura pe un traseu nou, recent marcat și vor avea parte de un peisaj aparte, care îmbină dealurile Zemeșului și ale Moineștiului, cu potecile pădurilor de foioase și conifere. DETALIILE COMPETITIEI VA VOR FI FURNIZATE IN ZILELE URMATOARE PE PAGINA DE FACEBOOK A COMPETITIEI.
 5. zonconel

  Felicitari pt tura la tot "echipajul". Sebi ne-a tot povestit din aventura voastra ...poate completezi topicul deschis de MirceaO la sectiunea de cicloturism ;)
 6. @@maus: Nu putea trece cu cipul peste linia de finish, pentru ca in zona de sosire era deja montat podiumul si se pregateau premierele;) @@marque: pe doamna de la finish nu a durut-o mana sa iti noteze timpul; l-am notat (16:05 - timpul de sosire). Dar daca citesti bine regulamentul triadei vei descoperi ca la punctul 3 - Echipament, zice asa: "Sunt admise doar biciclete tip “mountain bike” cu roti de 26” sau 29”. Casca de protecţie este obligatorie. Numărul de concurs (furnizat de organizatori) trebuie purtat pe ghidon pe toata durata competitiei. Cip de cronometraj (furnizat de organizatori) trebuie montat pe bicicleta. Lipsa acestor articole duce la descalificare." Este de apreciat efortul tau de a parcurge traseul in alergare, dar conform regulamentului nu poti aparea in clasamentul final. Pentru statistica, ai sosit la ora 16:05, iar timpul tau pe traseu a fost de 4h02'. In ceea ce priveste accidentarea de la start intr-adevar este un incident nedorit si imi pare rau pentru daunele produse, atat bicicletei cat si ale tale fizice/psihice. Acum nu incerc sa iti demonstrez ca nu ai dreptate, poate ca nu ai destula experienta de concurs si acest eveniment poate ti-a taiat "pofta" de a participa la concursuri, dar... exista si un dar... aproape intotdeauna vor exista pe margine: parapeti, pietris, copaci, masini, spectatori sau orice alt obstacol de care te poti impiedica/lovi, iar startul e mereu "nervos" majoritatea celor din fata luptandu-se uneori la propriu pentru a obtine un loc mai bun... tot in aceeasi ordine de idei, pe partea stanga unde erau parcate masinile, era trasa banda inca de dimineata care delimita clar traseul cursei de masini.
 7. zonconel

  Dupa miii si miiii de ani am mai descoperit prin aparat : https://plus.google.com/photos/104533999750234800387/albums/5900728289804999777
 8. zonconel

  Si sunt 6 km in coborare ;)
 9. zonconel

  Drumul prin Harsova este super ok plus peisaje faine :) Cer senin si uscat! Va fi o cursa pe cinste ;)
 10. zonconel

  Cum sa ne scape ...bravooo Oana
 11. zonconel

  Este deja deschis un topic pe acesta tema http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/13862-bicicleta-din-carton/
 12. zonconel

  Mai ceva ca la Prima Evadare ;))
 13. zonconel

  Nu-i prea normal omu'asta :D
 14. zonconel

  Intr-adevar copilasii erau foarte saritori si la sosire, nu stiau cum sa ne mai ajute, iar organizatorii au pus mult suflet ;) https://picasaweb.google.com/104533999750234800387/ZemesMTB6Oct2012?authuser=0&feat=directlink
 15. Mountain Bike înseamnă explorarea unor teritorii noi și provocarea limitelor fizice și de confort. Mountain bike înseamnă libertate și forță. Pentru iubitorii acestui sport avem o noua provocare: Zemeș. Fii alaturi de Asociația Activ Moinești la prima ediție a competiției Mountain Bike Zemes și ajută organizatorii să pună Zemeșul pe harta ciclismului românesc. Asociatia Activ Moinesti organizează în data de 6 octombrie prima competiție de mountain biking din Zemeș, județul Bacău. Competiția va presupune doua trasee, unul de 35 km – dificultate medie, iar al doilea de 65 km – dificultate medie – sporită. Participanții vor avea parte de un peisaj mirific pe cele doua trasee, care îmbină dealurile Zemeșului și ale Moineștiului cu poteci prin păduri dense de foioase și conifere, dar și zone mai abrupte în care concurenții experimentați își pot testa aptitudinile. La acest eveniment sunt așteptați toți cei care iubesc mixul dintre natură și biking. Se pot înscrie, la cele 7 categorii existente, cicliști care au peste 15 ani, dar și seniori, care vor sa le demonstreze celorlalți că sportul nu are vârstă. Mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook a Asociației Activ Moinesti și pe www.activmoinesti.ro
 16. Rezultatele au fost puse la dispozitia organizatorului chiar la terminarea cursei. Probabil nu au fost inca incarcate pe site.
 17. zonconel

  Fara nici o poza spre delectarea noastra ?
 18. zonconel

  As fi vrut sa am timp sa fac mai multe si pe traseu ... oricum mi-a placut atmosfera. Nu am participat la competitti pe la inceputuri la noi in tara, dar imi imaginez ca asa era atmosfera, cu oameni mai putini si civilizati, atmosfera relaxata.
 19. zonconel

  Cateva si de la noi https://picasaweb.google.com/104533999750234800387/BabadagXC2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN7N7tWkpP-BvwE&feat=directlink
 20. zonconel

  Chiar nu inteleg necesitatea categoriilor de varsta la feminin, mai ales cand se inscriu 6,7 fete. Cu atat mai mult, iti masori fortele cu celelalte, vezi unde te situezi si sincer nu mi se pare un nivel competitional asa ridicat la fete. Fara intentia de a ma lauda, la Marvin am fost in plimbare, fiind relativ in spate ma incurcau cei care pe urcare se dadeau jos de pe bicicleta chiar in fata mea, lasam apoi sa treaca pe cei care erau in sa in spate, pe coborare nu trec de 5 km/h si am iesit pe locul 5 la categorie si 9 din 46 (sau cate fete au fost) la general 30 km. Cu putin antrenament si vointa iesi in fata chiar fara categorii de varsta.
 21. Cred ca ai cam ratat startul ...s-a dat pe 29 aprilie
 22. A cam intarzaiat vreo ...6 ani :D si nu a mers incet, dar pauzele de tigara au fost cam dese :P Strasnica palinca, mi-ar trebui putina inainte de cursa sa prind curaj pe coborari Mi-a parut tare bine sa va cunosc personal !
 23. Fara a avea experienta competitionala, un traseu abordabil ..a fost prima mea experienta de dans prin noroi si oameni foarte saritori la punctele de alimentare. Si cum spunea Rock mai sus, faina senzatia sa urci pe podium ..chiar si pe ultima treapta :D
 24. Cred ca au fost probleme si duminica cateva ore ...acum e ok, apare lista