Tatui

Membru
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Tatui

 • Rank
  Amator
 • Birthday 01/27/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4,860 profile views
 1. Tatui

  Poate gresesc, dar mi se pare normal sa ne inscriem aici pentru comanda si pe privat trimitem link catre produsele dorite dupa ce am stabilit cati suntem, cam cand se da comanda si alte detalii daca este cazul.
 2. Tatui

  Daca am postat sambata si nici pana azi nu ai raspuns, trag concluzia ca nu esti chiar atat de dornic in a gasi cativa colegi de forum pentru impartirea costurilor de transport, cu toate ca i-ai invitat aici inclusiv pe cei ce ar intentiona sa comande ceva de pe bike24 afirmand ca vei lansa comanda in 2-3 zile. Spor la cumparaturi!
 3. Tatui

  Salut, Cati doritori sunt pentru comanda? Ma intereseaza un ulei pentru lant. Mersi!
 4. Tatui

  O dam pe ce vrei tu, numa' sa nu dispara ceasul ala de la vanzare, ca mai mult nu am de unde sa dau pe asa ceva
 5. Tatui

  Poate vrea si Mircea (Mookyama) ceva si, cu ocazia asta, face un pustiu de bine si ne ajuta cu comanda P.S.: Mai dau o bere
 6. Tatui

  Salutare, Daca se mai initiaza vreo comanda, as vrea si eu ceva. Evident, sa fie pe stoc atunci cand ne vom strange cativa doritori.
 7. Tatui

  Prin Victoriei am drum atat ziua, acolo fiind biroul firmei pentru care lucrez, cat si seara, la schimbul 2
 8. Tatui

  Da, nu vazusem ca exista si la Decathlon acest model. Am vrut sa cumpar de la Craimont Bucuresti, pret 190 de lei, dar baiatul din magazin nu m-a lasat sa vad lanterna spunandu-mi ca "nu avem desfacute pentru clienti". I-am multumit frumos si am iesit asa cum am intrat. Tot raman pentru comanda pentru ca vreau sa iau si una pentru sotie, probabil Cosmo. Si chiar daca iau doar Spot, mi se pare fair sa merg mai departe cu voi.
 9. Tatui

  Vrei modelul Spot? Eu pe acela il urmaresc.... Daca nu va fi cea black mat, vad ca au constant aluminium, una dintre ele tot o iau.
 10. Tatui

  Eu raman pentru urmatoarea comanda, nici la mine nu este graba. Vreau o frontala de la Black Diamond, singura necunoscuta fiind culoarea (cea neagra vad ca tot apare si dispare din stoc, asa ca voi opta pentru una dintre ele la momentul comenzii).
 11. Tatui

  Daca mai face cineva vreo comanda, ma inscriu si eu cu ceva. Din pacate timpul nu-mi permite sa gestionez personal o astfel de initiativa, dar contribui la transport.
 12. Tatui

  Vezi că găseşti, cautând cu ajutorul lui google, la preţuri începând cu 20 de lei.
 13. Tatui

  Daca mai este loc, as fi interesat si eu de un set de aparatori de noroi.
 14. Tatui

  Din ce am citit printre rânduri în acest topic, au mai fost probleme, dar nici nemții nu mai sunt ce-au fost (vezi bike24).
 15. Tatui

  Dacă dă cineva vreo comandă, aș fi interesat și eu de o tijă de șa (20 de euro). Pot aștepta sa ne strângem mai mulți, la mine nu e grabă.