pretender

Membru
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About pretender

 • Rank
  Amator
 • Birthday 04/24/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 1. pretender

  https://www.facebook.com/photo.php?v=647033718684490
 2. pretender

  Eu ma gandeam la contacte imperfecte. Cu cat sunt mai multe, cu atat sansa ca unul sa dea gres e mai mare.
 3. pretender

  Adunatura aia de triple e reteta pentru incendiu...
 4. mda - abia ce l-am postat si eu la melodii preferate... Asta e. Vad ca e viral.
 5. pretender

  Enjoy!
 6. http://www.निषिद्ध/biciglete-profi-10952743.html Specialized-ul din poze era duminica la piata si cerea 2000 pe el. (sau 2500). Nu m-am uitat atent pentru ca am intrebat doar de curiozitate, dar parea in stare buna. Ca echipare - full XT - tot asa din amintire. Are mai multe biciclete si daca ai in optiuni si o varianta SH - e bun de luat in calcul.
 7. pretender

  Ce model de frana are bijuteria postata de lucian?
 8. Da, cel mai probabil ai nevoie de un butuc care sa iti permita montarea lor. Dar se pot modifica si cele normale. Citeste aici la Aero spokes.
 9. pretender

  LE 1: Se pare ca unele link-uri nu merg, probabil ceva conflicte cu forumul.Ti le-am trimis totusi pe PM. LE 2: scrisesem dupa link-uri - asta era problema.
 10. pretender

  Gasesti SH, nu te grabi si cauta atent. UIte ca iti dau eu cateva idei, ca sa iti faci o parere. Am ales 2 firme Giant si Trek, care au facut modele pentru toate buzunarele si se gasesc peste tot pe drumurile noastre: http://www.निषिद्ध/bicicleta-aluminiu-trek-10595699.html http://www.निषिद्ध/bicicleta-trek-10154378.html acelasi model cred, dar mai obosit. Roata fata nu e schimbata. http://www.निषिद्ध/bicicleta-giant-boulder-shock-9938341.html http://www.निषिद्ध/mtb-giant-cadru-aluminiu-barbati-m-9721690.html pare putin folosite, deci nu ar trebui sa schimbi mare lucru la ea. Grija sa ai la starea ei. Daca e uzata transmisia te costa ceva bani. La fel si la cauciucuri. Mai citeste pe aici sfaturi pentru achizitie sh-uri. Mai bine cheltui in plus de la inceput si iei ceva care sa te tina macar sezonul asta. Sa nu uiti ca pe langa bicicleta iti mai trebuie cel putin o pompa, 2-3 chei, un imbus... etc. Nu mai zic de echipament, dar in plimbarile de weekend poti merge linistit in orice te face sa te simti confortabil. Si eu tind sa cred ca marimea corecta a cadrului de care ai nevoie e cea data de radu mai sus.
 11. pretender

  Daca schimbati parola, asteptati dupa confirmarea schimbarii, pentru ca cea nou e functionala dupa o perioada de timp - probabil de ordinul minutelor/zecilor de minute.
 12. pretender

  La mine pe 3 calculatoare - ma pot conecta din browser, dar messenger-ul nu vrea. Am rezolvat problema pe unul din ele, reinstaland messenger-ul. Pe restul nu am incercat, pentru ca folosesc yahoo ocazional. Parola este buna, doar probleme la conectare sunt.
 13. pretender

  Succes si drum bun sa aveti! Ar trebui sa dormi la ora asta.
 14. pretender

  la ce pret ajunge o lucrare din asta?