nicucoman

Membru
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nicucoman

 • Rank
  Amator
 • Birthday 07/06/1974

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  BRASOV

Metode de contact

 • Yahoo
  c_nik2000
 1. Salut Sony2002. Scuze de intarziere. Este vorba de Kona Dr. DEW (trekking). Lungimea este de 17,5 cm si 20 cm cu cuvetariecu tot. Mai un inca doua biciclete de un trekking (SLX) si un city bike (furca fat si spate, ghidon din carbon). Trekking-ul are 15,5 cm si 17,5 cm cu cuvetarie. City-ul are 12,5 cm si 15,5 cm cu cuvetarie. Contacteaza-ma pe mess sau la tel. Preturi de sezon rece

 2. Salut Sony2002. Scuze de intarziere. Este vorba de Kona Dr. DEW (trekking). Lungimea este de 17,5 cm si 20 cm cu cuvetariecu tot. Mai un inca doua biciclete de un trekking (SLX) si un city bike (furca fat si spate, ghidon din carbon). Trekking-ul are 15,5 cm si 17,5 cm cu cuvetarie. City-ul are 12,5 cm si 15,5 cm cu cuvetarie. Contacteaza-ma pe mess sau la tel. Preturi de sezon rece

 3. Salut. Da-mi o adresa de mail si-ti trimit poze. Bicileta este promisa pana luni unui prieten din Brasov. Dar daca se da, nu-ti fa griji ca trebuie sa-mi vina duminica sau luni inca 10 bicilete.

 4. Salut. N pot identifica nici o marime europeana, americana sau asiatica. Tot ce-ti pot spune este lungimea talpicului, 26 cm. Sper sa ajute. Pretul este decent negociabil. Spor la pedale.

 5. Salut. Pedalele sunt fara placute. Asa am primit cursiera pe care erau. Eu am pus niste SPD-uri pe cursiera la fel ca pe mountain bike ca sa ma dau cu aceeasi pantofi.

  Le poti avea la 80 lei.

 6. Salut. Scuze de intarziere dar ziua e tare scurta. Momentan bicicleta e rezervata pentru un domn din Bucuresti care vine maine s-o vada. Revin daca nu o cumpara. Multumesc.

 7. salut, as vrea niste poze in detaliu (nu uita ghidonul) la bicla "SCOTT SPORTSTER SOLUTION P2 HYBRID TREKKING" ma intereseaza, pe adresa shade_wo@yahoo.com multumesc anticipat.

 8. DE CAT ESTE CADRU LA TREKING ,DE UNDE SUNTETI SI CARE AR FI ULTIMUL PRET INCLUZAJND SI TRANSPORTUL ? MULTUMESC

 9. Salut Andrei. Am aceeasi pereche de papucei de care te-ai interesat, Shimano negru-galben cu 50 lei mai putini. Acelasi numar, lungimea talpicului interior 24,5cm. 0723280829