lupino

Membru
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About lupino

 • Rank
  Amator

Profile Fields

 • Localitate
  loc
 1. lupino

  Nu te mai uita la altceva. Hotaraste-te la Vaude sau Ortlieb, ambele sint la fel de bune din materiale de calitate si sistemul de prindere la fel de eficient si rapid. Testate de multi in zeci de ani. Nu te mai incurca cu gentute mai mici, un plus de spatiu e bine venit intotdeauna, pentru ca apare mereu ispita de a mai lua ceva de care crezi ca ai nevoie. Nu este o mare problema daca mergi doar cu una insa, daca este foarte plina si grea o sa simti un mic dezechilibru la viteze mai mici. Mai bine le iei pe amindoua, le egalizezi ca greutate si nu le umpli pina plesnesc.
 2. numai uitindu-ma la avatarul tau, imi dau seama ca nici nu sti ce zici.
 3. i-ai cerut acceptul fotografului ucrainean, inainte sa copiezi fotografiile ? sau vrei sa-i spun eu ? nu mai aveti nici o retinere furati in continuu... generatie copy/paste
 4. lupino

  daca as fi un nas vigilent te-as intreba de viata pedalelor... de ce sint verzi ? verdele neon agreseaza privirea :)
 5. lupino

  da ! noua problema scuteristii si motociclistii care, folosesc pista cu nonsalanta si fac slalom printre ciclisti, ca doar au doua benzi si prea e liber...
 6. lupino

  cind o sa ne trezim ?
 7. cred ca am fost destul de clar, coada aripii... si aveai numai avantaje, fara sa te complici cu superglu,autocolante care atrag praf si noroi si legatura aia care, nu e deloc estetica.
 8. mai bine prelungeşti coada aripii decît sa zgîri cadrul, pe toată circumferinţa, nu crezi ? e o complicaţie fără rost, ce-ai făcut acolo.
 9. te contrazic ! daca anvelopele sint fara crampoane sau textura nu este foarte exagerata, se poate merge linistit la 35km cu bicicleta incarcata, cu doua portbagaje (4 genti), una pe mijloc care acopera tot triunghiul si inca una pe portbagajul din spate-sus. iar la o tura de acest gen, viteza nu este prioritara insa, se poate atinge, la nevoie, in functie de rezistenta fiecaruia... monster crosul, pe de alta parte, poate foarte bine sa aiba balon de 35-37 dar, sa aiba crampoane.
 10. asta e altă problemă... totusi se putea rezolva din pipă şi poziţia şeii. daca era mica, era de nereparat.
 11. la raleigh, nu poti pune portbagaj decit cu adaptoare, complicatii... de ce ai vindut kona ? ca era foarte buna, daca aveai varianta cu cu furca de otel ; acum nu se mai face, decit la nivele superioare altfel, o bicicleta excelenta ptr. ce-ti trebuie daca ii puneai jantele si avelopele necesare scopului.
 12. lupino

  daca banii nu sint o problema si vrei sa ti-o faci pe viata, alege titanu sau otelu, cureaua si rohloff... pentru simplitate,rezistenta si intretinere si mai minima, cu costuri scazute in timp. aici ai optiunea sa ti-o customizezi inclusiv culoarea : http://budnitzbicycles.com/bicycles/view/no3-titanium
 13. Ce aiurea suna, in secolul 21, ca trebuie sa-ti pui problema daca ajungi la timp ca sa prinzi un tren care, are si vagon pentru biciclete...
 14. lupino

  nu sint nici "coane", cu tine si nici sa-ti suportam regionalismele, nu sintem aici. incearca pe fb. acolo se tinde spre jargoane si regionalisme. aici schimbam idei. si te rog, nu mai iesi din topic cu aberatiile tale.
 15. lupino

  pai hotaraste-te tu. e o "mica" diferenta intre cele doua si de amplasament, de ce ofera, de pret desigur, de accesorii suplimentare sint multe lucruri care trebuiesc luate in calcul, nu doar factorul pret. unde vroiai sa pun intrebarea, pe un topic de bmx ? scuteste-ma cu prostiile.