adr90

Membru
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

114 Excellent

About adr90

 • Rank
  Amator
 • Birthday 02/15/1985
 1. Eu vb flamanda si el mi-a spus ca baietii au fost "bolangees".
 2. sa stii ca nu te-ai gandit rau,o avea pot belge la el?
 3. Care profesionisti si care paine de la gura? :| Viorel, singurul pct semnalat de tine cu care sunt de acord e ca nu erau salvari la finish,dar era cort pt prim ajutor. Restul sunt prostii si o stii! categorii de varsta ? in afara de "juniori" (care exista) si "masters" nu ar trebui sa existe asa ceva! mergi la nivelul la care simti ca poti si pentru care esti pregatit, e cel mai bine asa! Organizatori scartari au fost si vor mai fi, astia de la mpg nu sunt chiar nesimtiti sa te ia cu faze d-alea "dupa ce treci linia de finish nu mai esti responsabilitatea mea", cum mi s-a spus mie odata cand am solicitat h20. A fost "ok" concursul, hai sa nu facem pe noi.
 4. Sunt curios care vor fi problemele semnalate la Cernica :)) Organizatorii s-au gandit si au dat cate o agenda sa-si scrie fiecare oful.
 5. adr90

  e bun oricum un ekg,ca sa stii ca esti in regula cu sanatatea. in rest chillax, te vei adapta tu.
 6. Nu rau, dar izolatul e cel mai tare,asta cred ca e si mai ieftin (doar ca nu are gust): http://www.redis.ro/ro/concentrate-izolate-proteice/69-izolat-proteic-din-zer-wpi-prodlacta-95-low-lactose.html Nu ti-ar placea ceva si cu ceva mai multi carbohidati?
 7. adr90

  Antrenamentul cu greutati poate fi benefic la un moment dat, in special pt mtb si sprinteri. http://www.cyclingnews.com/news/photos/gallery-argos-shimano-hit-the-gym-ahead-of-team-presentation/248511 http://www.corbisimages.com/images/Corbis-42-23364495.jpg?size=67&uid=7eadea34-890c-4150-935f-1aeb404032f0 @Muntos, sunt curios pe ce se bazeaza cei ce ti-au recomandat sa reduci cadenta, fix ca un motor trebuie sa invarti!
 8. adr90

  ia uiteee http://www.specialized.com/ro/en/dealer-locator#/?address=bucharest&radius=200
 9. Au luat-o pe un drum chiar foarte bun, ai impresia ca relatia cu ciclism.ro are vreo relevanta asupra mersului ciclismului national?
 10. adr90

  Da, nu poti manca 200gr peste in fiecare zi ca sa aiba efect acizii grasi, dar se poate rezolva cu niste gelule. @tomcat, "problema de eficienta" adica prin biodisponibilitatea mai mica?
 11. adr90

  Organismul nu produce tot ce ai nevoie, cam asta e cu suplimentele, "suplimentezi" cu ele. Ce are daca iei antioxidanti, omega3, canitina etc? Cine vrea sa slabeasca de ce n-ar folosi un concentrat proteic? Prafurili poate sa te ajute:)
 12. adr90

  care ti se par dubioase? suplimente poate lua oricine, pentru sanatate in general.
 13. aaaa nivelul prea scazut pt tine dle Schurter? daca luai startul probabil castigai lejereanu. E penibil sa cauti noduri in papura. Au plecat volunarii,grand frommage! n-ai marcaje? La Geiger erau voluntari si m-au trimis aiurea pe traseu, i didn't bitch about it!!! Daca concursurile nu or sa fie bine organizate lumea nu o sa mai mearga, daca concursurile nu au valoare sportiva elitele nu or sa mai mearga!
 14. Antireclama ;)) e dragut conceptul ala de concurs, sa le vedem si pe celelalte. Acum cativa ani un domn (prost) mi-a spus ca nu are importanta afacerea pe care o face organizatorul, important e sa se simta oamenii bine.