alin_rus

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alin_rus

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/14/1987
 1. alin_rus

  Buna combinatia, ciclism si tenis. Tenis de camp nu prea am jucat, doar acuma pe la facultate. Joc tenis de masa cand nu practic ciclism. Joc de ceva timp si pot sa zic ca o fac destul de bine, chiar mai stau pe ganduri uneori sa trec la un nivel mai ridicat, insa timpul e o problema. Daca ar veni toate de-a gata si nu ar trebui sa produc si eu ceva, as putea acorda 5-6h zilnic pt antrenament. Ciclismul si tenisul sunt sporturile cele mai preferate pentru mine, pe care le si practic.
 2. M-am referit la lentile de contact+ochleri de inot; la fel si la ciclism lentile de contact+ochelari de soare. Dar depinde de fiecare, de comoditate si alte cele. Sunt lentile de contact day&night care le poti folosi 30 de zile si nu necesita scoaterea la sfarsitul fiecarei zi (asa mi-a spus o colega de servici). Daca nu, dupa cum s-a povestit mai sus, ramane varianta cu rx clip atasabili la ochelarii de ciclism sau procedam ca si Edgar Davids, daca nu este limita la buget.
 3. alin_rus

  Nu tanjesc dupa S-Works, e prea mare cheltuiala, nu vad de ce... nu practic ciclism la cel mai inalt nivel. M-am oprit la un model Roubaix Comp Triple care costa 8990, o reducere de 15-20% ar fi bine venita.
 4. alin_rus

  Si eu astept niste reduceri la Specialized, mari sperante nu-mi pun, dar poate poate.
 5. E u sunt nevoit sa port acesti ochelari tot timpul, indiferent ce fac. Nu ma asteptam sa primesc acest rezultat, ma asteptam la ceva ochelari de protectie pt PC, desi eram constient ca am ceva probleme, deoarce in ultimul timp nu mai reusesc sa citesc asa bine scrisul mic de la TV, dupa ce stau mai mult timp in fata pc-ului. Dar asta e. Treaba cu lentilele de contact purtate tot timpul nici eu nu prea sunt de acord, desi estetic e binenteles mai bine. Asa pt anumite activitati sportive poate sunt oki. Sa nu faca figuri ochii: ba cu ochelari ba cu lentile de contact:D Poate gasesc niste ochelari de ciclism care sa permita atasarea lentilei de vedere in interior (ca in imaginea de mai sus, cei albastri) dar fara sa fie vizibila din exterior si asta ar fi o varianta viabila.
 6. Sa sti ca la varianta asta ma mai gandeam (cu lentile de contact). Am auzit si de la alti prieteni care poarta deobicei ochelari, folosesc lentile de contact pentru inot, schi alte sporturi. Eu inca nu m-am gandit sa port lentile de contact tot timpu deoarece tre sa fi mult mai atent in manevrarea lor si mai multe, dar ar putea fi o solutie atunci cand doresc sa fac ciclism. De exemplu 2 cutii (in total 6 lentile) imi sunt de folos pt 3 luni de zile. Si asta cred ca ar costa in jur de 2, 3 milioane. Poate si varianta cu acesti ochelari ar fi o varianta buna, insa daca lentilele de vedere sunt vizibile din exterior atunci arata cam aiurea: [ATTACH=CONFIG]15493[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15494[/ATTACH] binenteles, cea mai buna buna varianta ar fi sa fac cum a facut Edgar Davids dar costurile ar fi cam mari.
 7. Nu ai la indemana o poza, sunt curios cum arata. Multumesc mult!
 8. Deoarece in ultima vreme nu reusesc sa citesc scrisul mic foarte bine s-a constat dupa un consult oftalmologic ca trebuie sa port ochelari de vedere (-1 cu -0.75) chiar tot timpul. Asta din cauza PC-ului, cam 10h/zi (job, faculta in ultimul an, IT). Fiind un impatimit al ciclismului, cum voi proceda cu ochelarii de ciclism?:-/ Am auzit ca sunt ceva ochelari mai speciali care iti permit sa atasezi si o lentila de vedere. Vreau sa va cer niste sfaturi si solutii in acest sens.:)>-