daktery

Members
 • Content count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About daktery

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 11/01/1985
 1. priteni..va astept la prima evadare sa ne dam cu bicicletele si sa ne intrecem. :) ne vedem weekendul viitor numai bine.
 2. am niste prieteni care au tabara la pestera...si ma dduc sii pe la ei.campam acolo+seara foc de tabara,panarama mai multa
 3. salutare, in data de 9 iulie eu si cu inca un prieten o sa ma duc in bucegi la pestera o sa stam o noapte cu cortul si facem trasee cu bicicletele.cine vrea poate sa stea fara probleme la hotel,sau la padina.sau la bolboci daca nu va prieste cortul. in caz ca cineva este interesat de un drum chiar si pestru o zi(noi sigur stam 2 zile)este binevenit. cu respect.
 4. salutare, in data de 9 iulie eu si cu inca un prieten o sa ma duc in bucegi la pestera o sa stam o noapte cu cortul si facem trasee cu bicicletele.cine vrea poate sa stea fara probleme la hotel,sau la padina.sau la bolboci daca nu va prieste cortul. in caz ca cineva este interesat de un drum chiar si pestru o zi(noi sigur stam 2 zile)este binevenit. cu respect.
 5. salutare, in data de 9 iulie eu si cu inca un prieten o sa ma duc in bucegi la pestera o sa stam o noapte cu cortul si facem trasee cu bicicletele.cine vrea poate sa stea fara probleme la hotel,sau la padina.sau la bolboci daca nu va prieste cortul. in caz ca cineva este interesat de un drum chiar si pestru o zi(noi sigur stam 2 zile)este binevenit. cu respect.
 6. salutare, in data de 9 iulie eu si cu inca un prieten o sa ma duc in bucegi la pestera o sa stam o noapte cu cortul si facem trasee cu bicicletele.cine vrea poate sa stea fara probleme la hotel,sau la padina.sau la bolboci daca nu va prieste cortul. in caz ca cineva este interesat de un drum chiar si pestru o zi(noi sigur stam 2 zile)este binevenit. cu respect.
 7. este cineva care se baga la o tura prin padurea la baneasa?...eu am fost saptamana trecuta la comana ...si nu am fost foarte spectaculors traseul, deci daca cineva este interesat de traseu prin padure pe la banseasa...ma bag si eu.
 8. pana la urma da cineva comanda?
 9. salut, face cineva comenzi pe ebay...vreau sa ne combinam la o comanda cativa daca e cineva interesat sa dea comanda sa ma anunte si pe mine
 10. cine face comanda pe chainreaction...,cad face comanda ca ma bag si eu pt o comanda. il rog frumos sa ma anunte si pe mine multumesc
 11. SALUT, tare bicicleta, si foarte interesante sunt v-brake-urile hidraulice. sunt cumva magura,ca astia fac niste frane senzationale cu respect!
 12. sambata 30.04 - este cineva interesat de o tura pe traseul marcat?
 13. esti maxim cu sticla aia de ciuc acolo!!!!
 14. faceti pregatirea pt prima evadare ca se apropie cu pasi rapizi!!! pe 8 mai
 15. salutare, mai baieti,nu puteti si voi sa bagati ceva in weekend? in cursul saptamani nu pot sa merg deloc respect.