hodi stefan

Membru
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

About hodi stefan

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/18/1967

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hodi stefan

  Mai sunt 75 ore pana la start eu sunt pregatit
 2. hodi stefan

  Va posta ca si in 2010 Mariea. Am inceput sa pregatesc gentile (iau 6 camere, un lant, 2 perechi de saboti de frana, spite si o anvelopa). Doresc sa vad cum stau. Va multumesc celor ce ma sustin si incurajaza. Eu la randul meu va stimez.
 3. hodi stefan

  Mai sunt 12 zile pana la start si au intervenit cateva modificari. In Franta incerc sa merg prin zonele unde se desfasoara Tour de France, alta modificare este ca de la Sevilia voi merge in Maroc si apoi revin in Sevilia. Din Italia voi merge in Tunisia apoi revin in Europa. Durata turului s-a schimbat si ea intre 90 si 100 de zile iar distanta este de peste 12000 de km. Sunt pregatit cu totul ca sa pot duce la bun sfarsit ceea ce mi-am propus.
 4. hodi stefan

  Nu te descuraja si viseaza in continuare, lupta cu problemele si sa devii mai puternic. Eu am avut in anul 2011 un accident la picior o taietura de vreo 20 cm, am stat 3 saptamani la pat ca o leguma dupa ce am iesit din spital la o saptamana m-am suit pe bicicleta si am pedalat doar cu piciorul stang. La o luna si jumatete deja pedalam cu ambele picioare pe distante de 120 km, acel accident pe mine m-a intarit si m-a ambitionat mai tare. Anul acesta pe 8 iunie doresc sa pornesc in Turul Europei un traseu de 10000 - 12000 km mai este o luna de asteptare care pentru mine trece foarte greu. Am relatat toate aceste cuvinte nu a ma lauda si doar a te incuraja si a nu-ti pierde speranta de a realiza ceea ce ti-ai propus, sa te faci bine si sa te recuperezi repede !!!!
 5. hodi stefan

  Cupa Concordia s-a amanat. Startul in Turul Europei este pe 08 iunie la ora 10 de pe platoul Casei de Cultura din Lugoj.
 6. hodi stefan

  Am facut rost de programul turul TOUR de FRANCE 2014 si voi incerca sa particip la cel putin 2 etape dintre care una montana. Data de start este 8 iunie la finalul Cupei CONCORDIA Lugoj.
 7. hodi stefan

  @@addrian Am luat in vedere ceea ce mi-ai spus despre KINDLE. Despre traseu este spontan dar respect localitatile date ca reper. In Germania voi merge mai in zig- zag nu conteaza ca parcurg 1500 sau 2500 de km. As dori sa ma intalnesc cu Frank, bineinteles daca si el doreste .
 8. hodi stefan

  Mai sunt aproximativ 100 de zile pana la pornirea in tur. Am achizitionat o noua bicicleta Bergamont Sponsor Tour, o bicicleta din 2013 pe care am pregatit-o pentru tur. Cu pregatirile de plecare sunt la finalizare, astept ziua de plecare pe care nu am decis-o dar este in perioada 1 - 8 iunie 2014. Pot fi contactat la tel. 0724560974 dupa ora 15 in cursul saptamani .
 9. hodi stefan

  Traseul in mare este: Lugoj - Budapesta - Bratislava - Viena - Passau In Germania inca nu m-am hotarat inca apoi urmeaza: Amsterdam - Bruxelles -Londra - Paris - Orleans - valea Loire - Madrid - Santiago de Compostela - Lisabona - Sevilia De aici traseul nu este hotarat dar drumul duce spre: Monte Carlo de Monaco - Roma - Zagreb - Saraevo - Beograd - Lugoj acestea sunt locurile pe unde doresc sa trec, acestea imi sunt punctele de reper al turului.
 10. hodi stefan

  @@addrian : Pentru tine si Lucian am toata stima, ati fost alaturi de mine si in clipele grele din 2011 . Adrian tie iti multumesc si pentru bicicleta care mi-ai daruit-o, Gina face de un an naveta cu ea. A lasat bicicleta ei deoparte si a indragit-o pe cea primita de la tine. Stiu ca voi urmariti postarile mele cu toate ca nu am darul de a nara in scris .
 11. hodi stefan

  @@Claudiu Moga Noi ne putem intalni si in tara, mai vorbim si la telelefon, stiu ca si tu ai proiecte de ture plus ca mai faci si ture spontane. Eu am si familia si mai am si alte prioritati in afara de calatoriile cu bicicleta.
 12. hodi stefan

  Multumesc Han! De pregatit nu sunt multe, in proportie de 80% stiu ce doresc sa fac dar nu m-am hotarat cum sa pornesc, spre nord sau sud de aceea nu am dat traseul. In 2010 am stiut traseul pentru fiecare zi cu cateva luni inainte, acum nu doresc astam las totul pe momentul calatoriei si in functie de starea fizica si timp parcurg un traseu mai mare sau mai mic dar nu mai mic de 10000 km.
 13. hodi stefan

  Am sa va povestesc cum am luat decizia sa efectuez acest tur. Am stat la povesti la gura sobei la un pahar de suc cu prietenii, sunt sincer mai mult am vorbit eu, cand este vorba decpre calatoriii vorbesc mai mult ca radioul. Am fost intrebat de ce suma as avea nevoie sa realizez un tur al Europei eu am raspuns 10 euro pe zi. Apoi m-a intrebat cand sunt dispus sa pornesc la drum, am raspuns ca acum, apoi am reflectat ca problema este ca fetita Alina nu are cine sa stea, deoarece baiatul cel mic [Florin] trebuie sa plece cu scoala 3 saptamani in Anglia iar Mariea este la Timisoara la facultate, asa ca trebuie sa astept puna in luna iunie. Prietenul care lucra in constructii mi-a spus ca o parte din traseu il va suporta el, este consistent si cu bugetul cu care il am la dispozitie voi reusi sa fac turul .
 14. hodi stefan

  In mare il stiu dar pe traseu voi mai fi modificari. Timpul pe care il am la dispozitie este vacanta elevilor + sau - catava zile. Este mai greu acum si pana pornesc la drum, abia astept clipa startului, cred ca va mai usor fata de ani trecuti ca voi pedela in ritmul meu dar voi simti lipsa familiei. Va multumesc pentru sustinere si incurajari dupa cum deja stiti proiectele mele sunt mari, de vis dar si realizabile, nu sunt doar pentru a posta pe forum. Faptul ca nu am avut proiecte s-a vazut si in lipsa mea de pe forum, turele mici nu le-am postat, si au fost multe in ultimii ani. Acum ca mi-am revemit dupa accidentul din 2011 simt ca pot duce la sfarsit un proiect mai de amploare.
 15. hodi stefan

  Mi-am propus ca in luna iunie sa pornesc in turul Europei pe un traseu de vreo 10000 - 12000 km in 70 - 80 de zile. Este primul meu tur european ce il voi parcurge singur, fara familia. Acum nu stiu care este traseul, inca mai lucru la el; nu va fi pe zile cum a fost turul din 2010, dar este o imbinare a ceea ce am facut in 2002 si 2005 cu familia.