ARMI

Membru
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ARMI last won the day on March 3 2011

ARMI had the most liked content!

Community Reputation

179 Excellent

About ARMI

 • Rank
  Amator
 • Birthday 12/18/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Hobaia, Giurgiu
 1. Orice mizerie, este apreciata de catre o alta mizerie. (Din comentariile unui site de stiri)
 2. ARMI

  Din raportul Departamentului de Stat al SUA "Pana cand este greu de discifrat ce asa teribil spune presedintele Rusiei poporului sau in declaratia de Anul Nou, ca dupa asta rusii intra in betie doua saptamani"
 3. ARMI

  Daca barilul de petrol va ajunge sa coste 0 dolari, oare cat va costa benzina si motorina?
 4. Munca in echipa este foarte importanta, permite plasarea vinei pe altcineva. --- Toate marele descoperiri, sau facut din eroare. --- Niciodata nu ajunge timp sa faci un lucrul asa cum trebuie, dar pentru a reface intotdeauna ajunge. --- Niodata nu o sa va ajunga, sau timp sau bani. --- Persoana care are un singur ceas, stie sigur cat e timpul, Persoana care are mai multe ceasuri, nu este sigura de nimic. --- Coada alaturata intotdeauna merge mai repede. --- Ceea ce pastrati un timp indelungat, poate fi aruncat. Numai dupa ce ati aruncat, o sa aveti nevoie. --- Celui caruia ii plac carnatii si respecta legea, nu ii este recomandat sa vada cum se face si una si alta. --- Cine plateste cel mai putin, cel mai mult se plange.
 5. ARMI

  - Mama, stii cat s-a chinuit bietul animal, pentru ca tu sa porti imbracamintea asta din blana - Fiule nu e frumos sa vorbesti asa urat de tatal tau.
 6. Unii oameni sunt ca norii, Dupa plecarea lor, ziua devine superba. Daca un barbat este gata sa faca orice pentru o femeie, inseamna ca o iubeste. Daca o femeie este gata sa faca orice pentru un barbat, inseamna ca l-a nascut. Daca nu doriti sa va certati cu o persoana, nu-i incurcati sa minta.
 7. ARMI

  - De ce vesela e stricata? - Ne-am certat. - De ce patul e stricat? - Ne-am impacat. Pietonul are intotdeauna dreptate, cei drept nu intotdeauna e si viu. Oamenii sunt atat de stranii, la gradinita se casatoresc, iar la 25 de ani spun ca e devreme. Buna ziua, incepem seminatul "cum sa castigi 10000 lei intr-o singura zi", intrebare catre sala: - cat costa biletul la seminar? - 10 lei - cate locuri sunt in sala? - 1000 - Va multumesc, seminatul este inchis. Cine sar fi gandit ca dupa atatea ani, se vor bate pentru un loc in tren care duce in lagarele germane. - Ce intre voi a fost ceva? - Da asa, 2 megabiti de istorie
 8. Barbatii mult mai mult vor face, daca femeile vor vorbi mai putin.
 9. ARMI

  Se judecau doi evrei, procurorului i-au dat 3 ani.
 10. ARMI

  - Fiica ta sa maritat - Nu - Da ce asa - Stii, e prea desteapta sa se marite cu prostul ala, care va dori sa se insoare cu ea.
 11. "Nu transforma necompetenta ta in barfe, pentru a ma lovi pe mine." - > Rezultat in urma evenimentelor din ultima saptamana.
 12. ARMI

  Paste Fericit !!! Pe pasunele patriei.
 13. ARMI

  Iese o bantranica de la ginecolog. S-a oprit, se gandeste si redeschide usa. - Baiatule, da mama ta stie cu ce te ocupi aici?
 14. ARMI

  Astazi am fost la un psiholog ... i-am povestit despre viata mea ... plangea ... abia l-am calmat.
 15. Necesitate - cel mai bun profesor, si pe ea cel mai mult o asculti.