bogdan1969

Membru
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About bogdan1969

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/30/1969

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello / Cannondale

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bogdan1969

  Salut Heinz, O tura lunga si frumoasa, cu diferenta mare de nivel, mai ales ca din postarea ta se intelege ca ai fost singur. Felicitari!
 2. bogdan1969

  Buna dimineata tuturor, A trecut ceva vreme decind nu am mai postat. Suntem deja 3, Costin ni se alatura. Posibila schimbare de traseu, dar tot pe sosea si in apropierea Bucurestiului.
 3. bogdan1969

  Bravo voua baieti!!! Felicitarile mele tuturor membrilor participanti la tura de la Sinaia. Au toata aprecierea mea Florin, Basso, ScorpionRider, Ursp2roti, Costi, Kentacul si toti ceilalti care, cu prezenta si initiativa lor, reusesc sa uneasca grupul de soselisti pasionati din Bucuresti si nu numai!:rolleyes:
 4. bogdan1969

  Iar cei care au cursiere, fara picioare bune, pot veni de asemenea. Face cursiera toata treaba in locul lor!!! :mrgreen:
 5. bogdan1969

  pedala de duminica 7 septembrie: - arc triumf - plecare ora 9:00 - tura Bucuresti - Snagov - eventual Ploiesti
 6. bogdan1969

  Sprinterii naravasi din Bucuresti au ocazia sa-si dovedeasca talentele, ascunse sau nu, in fiecare saptamina marti si miercuri, cu plecare la aceeasi ora 17:30 intersectie rond Rahova - Alexandria. Cine este liber azi, miercuri, 3 septembrie. Bucuresti - Mihailesti - Stilpu. Plecare 17:30 intersectie rond Rahova - Alexandria.:rolleyes:
 7. bogdan1969

  Aviz amatorilor pt tura Bucuresti - BALEA Transfagarasan (Cartisoara) 1-3 august, 2008. Cele ce urmeaza sunt utile pt cei care nu au mai facut pina acum o tura atit de lunga. Tura este pentru avansati. Adica pt cei care au in picioare anul acesta minim 2000km pe bicicleta in ture lungi (nu prin oras de acasa si pina la scoala, servici, etc) sau pt cei cu o conditie fizica suficient de buna pt a putea sa alerge, fara oprire, 10km intr-un interval de timp de 50-60min. Procurati-va de la farmacie sau magazinele de specialitate pt sportivi, minerale si luati-le cu voi la acest drum. Calciu si Magneziu in principal. Este vara. Veti consuma "la greu" mineralele din muschi prin efortul fizic depus si prin transpiratie, datorita caldurii. Daca nu va alimentati constant cu minerale veti avea crampe musculare, ceea ce nu va doresc. Hidratarea este importanta de asemenea. Este bine sa beti lichide din 10 in 10km. Batoanele energizante sa nu lipseasca. La opririle care se fac pt alimentare nu uitati sa mincati si o banana, pe linga mineralele de rigoare si hiratarea pe masura. Verificati-va la fiecare halta pe care o faceti starea cauciucurilor si a bicicletei in general. Daca faceti o halta mai lunga, pt masa de prinz, nu stati la umbra cu echipamentul ud (de transpiratie) pe voi. Schimbati-va echipamentul cu unul uscat cit mai repede. Recomand folosirea unui portbagaj pe roata spate in locul unui rucsac voluminos si greu. La drum lung veti vedea diferenta. "Prietenii stiu de ce!";-) In rest, Drum Bun si Fara Incidente! Acest medicamanet se elibereaza fara prescriptie medicala. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului!:D
 8. bogdan1969

  http://www.dothetest.co.uk/
 9. bogdan1969

  Frumoasa tura! Respectele mele pt cei 4 muschetari, si pt. toti ceilalti care v-ati adunat mai apoi! Din fotografii se poate constata ca "a inviat" Dinu! Cool! Bravo man! :))
 10. Dupa valurile din ultimele pagini ale acestui topic cred ca sunt multi membrii ai forumului curiosi cum o sa decurga intilnirea de pe trans. Deschideti-va difuzoarele ... Iata aici o ipoteza! :mrgreen:
 11. bravo ursule! frumoasa tura! felicitari!
 12. bogdan1969

  A fost, intr-adevar, o tura frumoasa! Popasul de la Dimbovicioara, propus de Costin, pt a lua masa de prinz, a fost inspirat, in ciuda drumului offroad greu practicabil cu rotile de cursiera. Peisaj montan, intr-o zi insorita de vara. Ce poate fi mai frumos? Catararile au fost de asemenea pe masura! Florine, am o singura obiectiune! La sosire, ultima catarare, Poiana Brasov-Sosire, ai incurcat un pic ordinea sosirilor! Respectiv locurile III si IV. Stiu ca nu ai facut-o intentionat!;-) Multumim pt poze!:)
 13. bogdan1969

  Frumos! Bravo! Felicitari pentru prezenta si participare!:)
 14. bogdan1969

  Bravo baieti! Felicitari pt. tura! Isprava lui Adi, pe care nu-l cunosc personal, (catarare la cota 1400) cu adidasi in picioare imi aminteste de prima mea tura cu gasca, cea de anul trecut... Cum trece timpul... Bravo Adi! Florin nu glumeste atunci cind pune piciorul in pedala, iar cota 1400 nu este o catarare tocmai usoara. Daca ai reusit sa te tii aproape de el, ai sanse mari sa devi un bun catarator.:) Felicitari domnului profesor Viorel (58ani) pt. tura dar si pentru noua bicicleta (Bianchi)! Sa o stapiniti sanatos si la multi km in pedale!:) De asemenea multa stima si consideratie pt domnul Marin (70ani) pt ca ne arata ce inseamna longevitate si vitalitate, sustinute prin miscare si un spirit tinar!:) Paul, de asemenea felicitari pt tura! Tine-o tot asa!:) Carbune felicitari! Ai ajuns un MTB-ist cunoscut printre fanii turelor de sosea!;-) Felicitari tuturor celorlalti pe care nu i-am amintit sau inca nu-i cunosc personal! Ne vedem pe sosea!:)