100%vegetarian

Membru
 • Content Count

  1,268
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

100%vegetarian last won the day on November 5 2010

100%vegetarian had the most liked content!

Community Reputation

170 Excellent

About 100%vegetarian

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 03/11/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  dansator-coregraf

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 100%vegetarian

  Lizzie Armitstead, -campioana mondiala en-titre, -se antreneaza, isi face antrenamentele singura (nu are antrenor), -vegetariana de la 10 ani. cat de tare suna asta, mai ales acum, 2016... ;)
 2. 100%vegetarian

  Bradley Wiggins did it! 54.526 kilometres.
 3. 100%vegetarian

  foarte tare-spectaculos a rulat Alex Dowsett. ritmul in care a facut-o.. a plecat usor, foarte usor, si a terminat tare; strategia perfecta pt el. misto! https://www.youtube.com/watch?v=_mzp08nLi5g
 4. 100%vegetarian

  Paul Curley, a castigat 26 titluri de campion national USA. in foto titlul la CX Masters 60-64 ani si a sa bicla cu roata aero pe spate :)
 5. 100%vegetarian

  intre timp a mai incercat si Gustav Larsson. nu i-a iesit.. a scos 50.016 km.
 6. 100%vegetarian

  eu parca am auzit ca incerca practic trei recorduri. 1) "cel mare", 2) paralimpic, 3) masters. primul a picat, dar 2 si 3 cred ca au fost facute.
 7. 100%vegetarian

  CLAR :)
 8. 100%vegetarian

  Sarah Storey din pacate nu a reusit.. impresionanta performanta lui Leontien van Moorsel. in 2003, 46.065 km, pe o bicla clasica. pfff..
 9. 100%vegetarian

  de la 16:50 (ora romaniei), Sarah Storey isi incearca puterile. n-am aflat care este pragul peste care incearca sa treaca. stie cineva care-i recordul la fete?
 10. 100%vegetarian

  acum, pe Eurosport 2, de la 20:15, tentativa de corectare a recordului orei, la Ciudad de Mexico. in rol principal, Thomas Dekker. sa vedem...
 11. 100%vegetarian

  nu reusesc sa gasesc o foto cu ritmul lui Rohan Dennis sa o postez, am vazut pe-undeva, a fost foarte bun, adica foarte continuu, fara urcari si coborari, constant, exact cum trebuie. ma uimeste Jack Bobridge, care desi are o experienta f mare a dat-o in bara. ok, sa zicem ca a gresit atunci cu recordul orei, insa la fel a facut ieri la campionatele mondiale de pista, in finala de la urmarire 4km. a plecat tare rau, avea vreo trei secunde avans la un moment dat, mai ca-l ajungea pe cel din fata, cand.. a inceput sa scada si in final a pierdut.. ciudat gasesc chestia asta la el!.. experienta mare (aa, sa nu uitam, tine recordul mondial la proba asta de urmarire 4km), a gresit acum ceva timp cu recordul orei, si acum greseste iarasi la proba lui favorita - pleaca tare rau si-apoi se ineaca.. care o fi explicatia, cum de la asa nivel inalt face aceleasi greseli??..
 12. 100%vegetarian

  astazi, de la ora 15, in direct, Rohan Dennis isi incearca puterile. misto combinatia furca + pipa + ghidon, toate dintr-o bucata. deasemenea pinionul facut la comanda; asta pt ca, din ce-am citit, toti de pana-acum (Voigt, Brandle, Bobridge) au mers pe bicle de TT modificate pt pista, mai precis au folosit acelasi lant si angrenaj de sosea. cum astea au un chain-line diferit au trebuit sa faca un pinion la comanda cu un offset de 6mm. Gallery: Rohan Dennis' hour record BMC TrackMachine TR01
 13. 100%vegetarian

  daca o sa va uitati la video, dupa ce a terminat, era MORT.. statea nemiscat, mult timp, cu bicla inca intre picioare. mecanicii ca s-o scoata de-acolo au trebuit sa desfaca roata fata, pt ca apoi sa poata cobora partea din fata ca sa o traga in spate printe picioarele lui.. pfff..
 14. 100%vegetarian

  la U23, Michael Vanthourenhout. a castigat destul de usor, adica fara vreun duel. urmeaza ELITE.. sa vedem ce fac senzatiile momentului, pustanii de 20 ani Mathieu van der Poel & Wout Van Aert care au preferat sa sara peste U23.. sezonul asta au concurat mult cu astia mari de la elite si de multe ori i-au batut.. da' nu asa.. ci rau de tot uneori. sunt foarte puternici. sa vedem daca Sven Nys mai poate sa faca ceva (sezonul l-a inceput f puternic dar apoi a scazut inexplicabil), si sa vedem ce fac restul.. Kevin Pauwels cica ar fi mare favorit, a castigat de mai multe ori in Tabor, circuitul cica il favorizeaza.