Harry

Membru
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Harry last won the day on August 31 2014

Harry had the most liked content!

Community Reputation

213 Excellent

About Harry

 • Rank
  Amator
 • Birthday July 20

Profile Fields

 • Localitate
  Bavaria

Recent Profile Visitors

2,181 profile views
 1. Harry

  @@Frank sonerie ca sonerie .. ne-ar fi trebuit un Bullhorn sau o Vuvuzela cand ne-am intilnit pe drum cu o ursoaica si doi ursuleti ... ( no comment ) Da, a fost ft. fain. Merita sa faci un cocediu pe bicicleta in Romania. Ciclocomputer pe sirma ... trage 12,45 gr mai mult la cantar .. da merge brici.. :) preferam drumuri fara asfalt ;) pe aic am avut intilnirea ... manastirea in apropriere de Cartisoara Pe drum spre Sighisoara
 2. Harry

  vara trecuta un vis devenit realitate.
 3. Harry

  @@sandulea Felicitari pentru tura facuta. O descriere foarte frumoasa.
 4. Livigno Tour Aug 2014 Lago Cancano Val Mora
 5. pacat ca la noi nu se vede filmul . blocat pe YouTube ( musica ? ) Un concurs frumos . ultima coborare "Livigno Trail" :-bd a fost de nota 10. @@pacus felicitari pt. traseul facut. ne-a placut.
 6. Harry

  Deathwish multumesc. daca vremea este buna si ajungem la Balea vrem sa coborim pe poteca din stinga care ne duce pina la Balea Casacada. Din imaginea de pe pe Google as spune ca merge. ce parere aveti ?
 7. Harry

  In aceasta luna vreau sa visit Romania. vreau sa fac si niste ture prin Transilvania pe bicicleta MTB. una ar fi Transfagarasanul. o intrebare la cei care cunosc Transfagarasanul. prefer sa cobor pe un drum forestier sau o poteca. este posibil ? exista o poteca pe langa drumul asfaltat ?
 8. Harry

  Stelvio du Maroc
 9. sambata trecuta , vreme buna , temperatura la 15 grade ... H erzogstand in sudul Bavariei intre timp sa dus zapada :-H Live Webcam
 10. Harry

  Admir si apreciez turele voastre. Ceva similar am gasit si pe la noi Vreo 10 km SE de lacul Achensee / Tirol Numele nu-l cunosc. "Adormitul Mozart" ? :)
 11. Harry

  merge cineva la http://www.free-muenchen.de/en/Home ? Mi-ar fi interesat MTB Touren Abenteuer Westalpen am Samstag, den 22. Februar um 14 Uhr auf der Bühne in Halle B6. Trans-Slovenia am Sonntag, den 23. Februar um 14 Uhr auf der Bühne in Halle B6.
 12. vine primavara sambata dupa-amiaza 15 grade :)
 13. Harry

  Passo Stelvio