pufan

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pufan

 • Rank
  Amator
 1. Cursiera din alta epoca, bascheti in loc de incaltari speciale, pantaloni scurti si tricou care nu au legatura cu ciclismul...dar in primul rand niste fileuri de muschi ce abia fac 60 km. Asta's eu momentan. Cum as arata langa baietii din bransa? http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Acum serios...nu ca as avea vreun fel de complexe....dar chiar consider ca tre' sa pot ceva inainte de a ma baga in seama. Momentan o sa ma limitez la traseul meu si cand voi putea face 120 km sustinut va voi deranja cu prezenta mea. Merci de invitatie baieti! Have fun!
 2. Sincer ma bucur sa gasesc si adevarati pasionati ....pentru care pedala este un numitor comun! Chiar nu ma asteptam la "aere de seniori"...speram doar sa fiu indrumat politicos catre o zona a forumului unde sa postez cu alti incepatori. Oricum, cinste celor ce merita!
 3. Bineinteles ca nu o iau pe Autostrada ci pe drumul vechi.....drum foarte bun si extrem de putin circulat. Peisajul nu este nici exceptional dar nici urat...campie romaneasca. :D
 4. Stefan, Daca vrei sa te dai tot cu incepator, poti veni cu mine. Fac in weekend Bucuresti-Lehliu si retur. Si eu as vrea sa merg cu baietii in ture lungi pe meleagurile noastre superbe...dar mai tre' sa pun ceva muschi pe mine. Ma gasesti pe mess la plicu_meu Stima tuturor !