Raiden007

Membru
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Raiden007

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/29/1981

Profile Fields

 • Localitate
  Bucharest
 1. Eu sunt de parere ca sportivii legitimati trebuie sa ia atitudine, nu cativa oameni de pe un forum. In paralel se pot boicota evenimentele private facute in colaborare cu federatia. Dar daca sportivii nu o sa ia nici o atitudine, noi de pe margine nu putem sa facem nimic.
 2. Raiden007

  Ma gandeam sa adugati concursurile de la noi la sectiunea de stiri de pe site, poate cu link spre topicu de pe forum ? Mi se pare mai interesant sa vad asta acolo decat Turul Spaniei etapa 5 de exemplu :)
 3. Raiden007

  "Din pacate am avut si eu astazi un accident in timp ce mergeam spre lucru, mai exact pe strada Fabricii, inainte de stopul din dreptul Kauflandului." Eu de asta vorbeam :)
 4. Raiden007

  Justin : De ce nu ai chemat politia ?
 5. Raiden007

  Eu sunt in aceeasi situatie cu Ciprian, desi merg pe sosea pentru ca mi se par piste facute extrem de prost, sunt oripilat de momentul in care cineva da peste mine si politistii o sa zica ca eu trebuia sa merg pe pista de pe trotuar. Si nu prea stiu ce pot sa zic in momentul ala ... Pe de alta parte, ar fi cateva piste pe unde as putea sa merg avand in vedere ca sunt mai libere si pot sa si urc cu cursiera pe ele (de ex de la pta presei libere -> arcul de triumf daca e liber). Dar din nou nu stiu ce se intampla daca da peste mine o masina cand traversez o straduta cu 30km/h si sar in fata masinii. De ex ce se intampla daca da o masina peste mine in pct X din poza excelent facuta de mine in 2 min :) POZA
 6. Raiden007

  Cred ca a fost de ajuns ca a balacarit-o sotu :)
 7. Si a mea, ti-am dat mail
 8. Raiden007

  Tie trebuie sa iti mearga frana ... Din ce am inteles eu tu erai pe banda 1 cu o masina parcata in fata iar accesul spre banda 2 era blocat. Drept care daca nu ai loc sa te bagi incetinesti si te bagi cand poti...
 9. Deci esti unu care tipa in gura mare ca tura lui Geo e de kkt si doar atat ? Am inteles ...
 10. E mai greu asa decat sa te lipesti ca o capusa la o tura deja organizata de altii :)
 11. Ca sa revenim on topic : MBZ cand e gata chestionarul ?
 12. Raiden007

  Ma intereseaza si pe mine, dar nu am inteles cum iti dau banii : inainte prin transfer bancar sau dupa cand vin produsele ? :)
 13. Si baiatul de pe mosilor e bun si foarte interesat sa iti faca bicla bine ca sa revii la el
 14. Raiden007

  Ma intereseaza un quick-release cred ca ii zice, sa prind ceasul GPS (gen 310XT) de ghidonul bicicletei, stii daca aduc prietenii tai cumva ?
 15. Raiden007

  Corect, io zic ca nici la cumparaturi sa nu se mai duca ca presupun ca nici o lista de cumparaturi nu poate organiza .... Nu inteleg ce legatura are familia lui cu organizarea unei ture cu bicicleta, da daca esti asa de sfant arunca tu primu piatra ...