kya

Membru
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About kya

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
  Braila
 • Ocupaţie
  IT
 1. Sâmbătă, 23 martie 2013, la ora 19.00, pe platoul din faţa Primăriei Muncipiului Brăila sunt invitaţi toţi amatorii de ciclism pentru a marca printr-un marş pe două roţi evenimentul Ora pământului/Earth Hour. Evenimentul este organizat de către: Primăria Muncipiului Brăila, Consiliul Judeţean Brăila, Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila şi Clubul Sportiv Municipal Brăila. În mod simbolic, vom sprijini campania care are ca scop sensibilizarea cetăţenilor față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Va fi o plimbare cu bicicletele - echipaţi cu luminiţe - pe următorul traseu: Platoul din faţa Primăriei - Calea Călăraşilor – Strada Griviţa - 1 Decembrie - Mihai Eminescu - Calea Galaţi -B-dul Independenţei - Platoul din faţa Primăriei. Participanţii vor trebui să aibă asupra lor următorul echipament: veste fosforescente, lumini faţă-spate şi sonerii! Opţional, puteţi avea în dotare orice alte forme de iluminare suplimentare: lanterne, frontale, LED-uri etc. După parcurgerea traseului menţionat, echipaţi cu cât mai multe lumini asupra noastră, vom asista la programul artistic oferit de mai multe ONG-uri brăilene, desfăşurat pe Platoul din faţa Primăriei, începând cu orele 20.30. Promovăm energia reciclabilă şi un mod ecologic şi sănătos de transport: BICICLETA! Vă aşteptăm să ne cunoaştem între noi să arătăm brăilenilor cât de mulţi suntem! Căutaţi-ne şi pe Facebook, unde alcătuim grupul BrailaBike!
 2. kya

  Mersic! Daca e si indicator, atunci e mult mai simplu. In we asta vremea nu prea tine cu mine, dar cine stie...
 3. kya

  Salut! Nu stiu cat antrenament am, dar compensez (sper) cu ambitie :) Am o intrebare: sunt probleme cu "deslusirea" traseului? Neavand deocamdata GPS ma voi ghida dupa cum se contureaza drumul si as vrea sa stiu daca este destul de bine evidentiat sau exista posibilitatea de a ma rataci (intersectii, devieri etc)? Pana la canton e clara treaba, mai apoi as fi curioasa sa aflu. Multumesc!
 4. Fiecare impediment pe care il intampinam nu are decat o singura rezolvare: unitatea noastra. In acest fel devenim mai vizibili, in acest fel, cu rabdare si peste mult timp, vom reusi sa schimbam mentalitati. Dar daca nu facem nimic si "suferim" in tacere si fiecare pe propria lui piele nu se va schimba nimic, ba din contra, va fi si mai rau. Daca noi vom intelege acest lucru, deja vom face un imens progres. Daca ne limitam doar la a bea o bere impreuna si la o mica plimbarica, nu am facut nimic.
 5. Sunt sigura ca desi acum am fost vreo 22-23 (nu sunt foarte sigura), in realitate, suntem mult mai multi, dar mesajul nostru inca nu a ajuns la toti. Legat de viitoarele intalniri e bine sa faceti si propuneri pentru locuri noi, pana la care sa putem pedala. Cred ca disponibilitatea noastra de a participa este limitata doar de timpul liber, destul de putin pentru unii dintre noi :) Oricine poate avea initiative si trebuie doar sa le exprime.
 6. Fiecare care a lasat o adresa de e-mail a primit acum, in posta, datele celorlalti de contact. Fotografiile le puteti gasi aici: http://dl.transfer.ro/BrailaBike__Lacu_Sarat__04.06.10-transfer_RO-05jun-5c5ed2.rar
 7. Impresii la cald: se pare ca totul s-a incadrat in vechiul slogan "daca vrei, poti!". Cel putin asa a fost in cazul intalnirii noastre cand daca noi, cei care am fost prezenti, am vrut sa ne adunam, atunci s-a realizat si chiar a fost fain. Unul dintre primele momente frumoase a fost cand v-am vazut cum veniti cate unul sau mai multi, in parc, la ora stabilita. Al doilea moment a fost deplasarea catre Lacu Sarat. O alta constatare placuta: grupul a fost aparent neomogen, varste diferite, experiente diferite, abordari diferite, dar o singura pasiune, ciclismul si asta a fost suficient. Va felicit pentru faptul ca ati fost prezenti la o astfel de intalnire si sper sa ne revedem in ture si/sau la un pahar de vorba despre ale noastre. Voi face cat de curand emailul cu adrese pentru fiecare dintre cei care lasat datele de contact la mine.
 8. Zicem asa... m-am uitat pe meteoblue si uite ce prognozeaza: http://www.meteoblue.com/en_GB/point/forecast/tab/b/pictocast/c/ro/f/4672 In concluzie, sa avem putina rabdare macar pana maine, adica joi seara. Si atunci, dupa o mica consfatuire cu BigMig, anuntam pe forum cum vom proceda. Deocamdata, pentru vineri, vremea se anunta ok, deci nu avem motive sa schimbam ceva. Despre galateni, stiti cum este: noi cu ei si ei cu noi. Nici unii, nici altii nu vom scapa de asta si nici nu cred ca dorim :P Daca au rabdare sa asculte "povestile" noastre, de la Lacu Sarat, de ce nu? Am zis bine, Daniel? %%-
 9. Nu este chiar un simplu desen, este realizat de Costel Patrascan, un renumit caricaturist brailean :) La Promenada ai vazut una dintre expozitiile lui :)
 10. kya

  Da, Maus, este! Si iata si dovada: http://picasaweb.google.com/kyamemories/IzvorulItalienilor2930Mai2010# :) Nu-mi doresc decat sa ramana cat mai mult timp in acest fel, sa nu mai fie vandalizat, asa cum s-a intamplat in urma cu cativa ani.
 11. Am corectat textul. Acum e asa cum am stabilit :)
 12. Costel Patrascan a ilustrat in felul lui inconfundabil aceasta Intalnire si a promis ca va fi si el prezent: http://picasaweb.google.com/kyamemories/BrailaBike#http://picasaweb.google.com/kyamemories/BrailaBike#
 13. kya

  Io zic ca au fost. Si chiar din Galati au venit. Pe unul dintre tovarasi l-au "abandonat" la Izvor, de ne-a tinut de urat pana dumininca, iar restul s-au intors frumusel catre casa, in timp util. Din cate stiu au avut totusi neshte probleme de sincronizare :-L Dar mai bine sa zica ei.
 14. Haha! Atunci poate e cazul sa intreb eu: primiti si incepatori? :D