Cips

Membru
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cips

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/01/1979
 1. Eu am comandat o bita de pe CRC , pana in RO a venit cu UPS, apoi cu Fan Curier. Un mic fapt negativ, bita a fost trantita ori scapata, mansonul a perforat cutia si s-a belit putin, cutia fiind lipita la locul cu pricina cu scotch sigla ups. Am observat cu oarecare surprindere ca ambalajul a fost foarte minimalist, bicicleta nefiind invelita nici macar intr-o folie. A ajuns pe 8 aprilie, comanda fiind data pe 30 si achitata pe 31 martie.
 2. Pt. bita vreo 33 E si vine cu UPS. Am mai comandat o casca si un ceas, ele vin separat cu posta lor.
 3. Intre timp am facut comanda, e pe drum. Yakko eu am 1,85 si am luat-o pe cea de 57 ( cea mai mare)
 4. Am facut comanda.. o bicicleta si alte doua produse, am platit transport in jur de 44E pe motiv ca nu-mi pot pune in pachetul bicicletei si celelalte produse mai mici.
 5. Pt. cei care au comandat de pe CRC mai multe produse intr-o singura comanda, se plateste transportul pt. fiecare produs separat? Spre exemplu cumperi 10 produse de 10 Euro si transportul te costa inca pe atat? Vreau sa stiu cati bani le trimit in cont, si pana imi raspund la e-mail, poate ma lumineaza careva ..Multumesc!
 6. Pt. cei care au comandat de pe CRC mai multe produse intr-o singura comanda, se plateste transportul pt. fiecare produs separat? Spre exemplu cumperi 10 produse de 10 Euro si transportul te costa inca pe atat? Vreau sa stiu cati bani le trimit in cont, si pana imi raspund la e-mail, poate ma lumineaza careva ..Multumesc!
 7. Asta e bicicleta pe care am avut-o - super bita - euro team strada mountain bike tall frame £80.00 ono wimbledon London bicycles for sale
 8. Stiu ca e mai de oras, insa ma gandesc ca totusi, daca merg din cand in cand pe un drum pietruit sau de tara nu se face gaura in cer..
 9. Intre timp m-am mai documentat si am gasit urmatoarele variante: Corratec X-Vert Cross Hardtail - Corratec X-Vert Cross Hardtail Bike | Buy Online | ChainReactionCycles.com - pret bun cu tot cu transport, schimbatoare Deore, pe stoc insa nu stiu daca pe 57 nu mi-ai fi mica; am 1,85. Trek 4300 - Evans Cycles | Trek 4300 2010 Mountain Bike | Online Bike Shop - imi place plus ca recomandarile pt. modelul 2009 sunt foarte multe si bune iar despre modelul 2010 se spune ca e chiar mai bun; tot din cautari am inteles ca au un cadru foarte bun Cube Aim - Cube AIM la PlayBike pe care am si vazut-o, e pe stoc la magazin, mi-a placut cum arata si am avut ocazia sa ma urc pe ea Ce credeti? Nu sunt stresat de garantie la produsele luate din afara..prefer sa dau mai putin si sa nu am garantie decat sa dau mai mult si sa am o garantie care pana la urma e cam fictiva..
 10. Salutare ! Vreau sa-mi cumpar o noua bicicleta...ultimele doua ( ambele luate la sh) mi-au fost furate din pacate. In principiu vreau o bicicleta zdravana ( am 1,85 si peste 120 kg) pe care sa o folosesc atat prin oras dar si pe drumuri mai rele sa spunem. Nu ma pasioneaza coborarile sau chestii extreme, doar o bicicleta cu care sa fac miscare la cel mai bun raport calitate pret . Ma gandesc la un buget de maxim 2000 de lei Astept recomandarile voastre. Multumesc.