Maelstroem

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Maelstroem

 • Rank
  Amator
 • Birthday 05/21/1989
 1. Maelstroem

  In scara blocului, mersi.
 2. Salut, Asta vreau sa anunt, s-a furat azi, 28 februarie, o bicicleta Fischer, albastru inchis in degradeu cu gri, cu jante galbene, Grand Rock RMX, furca Balistic si cauciucuri de 2,00 x 26" pe spate si 1,95 x 26" fata. Si aparatori argintii de tabla plus portbagaj pe spate, din acela clasic.Scaun Selle Royale. Simplu si nu scump. N-am imagini din pacate.
 3. Mersi Marty-Campa, o trebuit să fie furată ca să-mi fac o idee despre ce biţă ar fi ... :( Seamănă cu o Corratec şi mai aduce şi cu asta, Lancia Momo design: [ATTACH=CONFIG]17736[/ATTACH] Cât despre întrebat pe careva de la poarta UVT-ului, am fost prea molâu.
 4. Nu, nu cred :D :). Se aseamănă cu bicicleta din linkul ăsta, la barele superioare ale cadrului: bikecult.com/bikeworks nyc/archive bicycles/pashley tube rider cruiser.
 5. Da, ştiu, dar arată cred destul de bine forma cadrului şi asta o face uşor de recunoscut.
 6. [ATTACH=CONFIG]17690[/ATTACH] E singura poză, culoarea e bleumarin, avea două stickere roz pe cadru: "Ferrari". De la biţa asta cadrul e cea mai de preţ parte, restul nu făcea prea mult, dar era biţa cu care mă căram. S-ar putea să apară pe undeva, în oraş sau prin pieţe din Reşiţa, Arad sau în alte locuri de lângă Timişoara. Sunt vinovat că n-am avut un lanţ mai bun decât ăla de 7 lei da' furtul tot furt se cheamă. Vă rog dacă o vedeţi careva, da-ţi un semn la 0729958613.