johny

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About johny

 • Rank
  Amator
 • Birthday 06/08/1981
 1. Vreau sa-mi iau si eu o bicla plianta si ma incanta cele cu roti de 20". De la cele 2 marci am ales cate un model, ambele cu frane tip V. Prima este Metropolis de aici Biciclete pliabile Metropolis (costa 630 lei si vine cu pompa si anti-furt) A doua este bike4u modelul F20D609V-2 BIKE4U.ro: Biciclete rabatabile,pliabile,pliante - shimano | Produsul: F20D609V-2 (costa 530 lei si vine cu far si dinam) Cam astea sunt principalele diferente vizibile. In comparatia ta la ce modele te refereai de la cele 2 marci? Totusi e diferenta de 100 de lei intre cele doua modele. Merita Metropolis-ul diferenta sau nu? Ce sfat imi dai?
 2. johny

  Cred ca voi ramane la roti de 20". De la cele 2 marci am ales cate un model, ambele cu frane tip V. Prima este Metropolis de aici Biciclete pliabile Metropolis (costa 630 lei si vine cu pompa si anti-furt) A doua este bike4u modelul F20D609V-2 BIKE4U.ro: Biciclete rabatabile,pliabile,pliante - shimano | Produsul: F20D609V-2 (costa 530 lei si vine cu far si dinam) Cam astea sunt principalele diferente vizibile. Acum poate ma ajutati voi sa fac alegerea. Totusi e diferenta de 100 de lei intre cele doua modele. Merita Metropolis-ul diferenta sau nu?
 3. johny

  Astept si alte pareri despre biclele Metropolis si bike4u. Nu stiu care roti sunt mai potrivite: de 20 sau de 16"? Franele trebuie sa fie obligatoriu tip V (la pretul asta nu cred ca gasesc pe disc).
 4. johny

  Ce model are sotia ta? Am vazut ca sunt cu roti de 16 sau de 20". Care sunt mai ok pentru Bucuresti? Eu am 1,80 inaltime si sunt curios daca o sa am loc la genunchi pe o bicla cu roti de 16".
 5. johny

  Stiu ca sunt bicle mai bune si mai scumpe dar nu dispun de banii necesari. Deci ramane sa aleg intre cele 2 marci.
 6. johny

  Salutare, Doresc sa-mi cumpar o blicicleta pliabila dar nu dispun de o suma asa mare ca pentru un Dahon sau Brompton. Am gasit doua marci mai ieftine, la Metropolis si la bike4u cu preturi cuprinse intre 380 si 630 lei. Nu o sa folosesc bicicleta zilnic, ci mai degraba in weekend prin parc. Am vazut ca sunt cu roti de 20" sau de 16". Ce model/tip de bicicleta sa aleg? Care din cele 2 marci sunt mai fiabile? (poate este cineva care ma poate ajuta cu o parere din experienta personala). Multumesc anticipat.
 7. Salutare, Doresc sa-mi cumpar o blicicleta pliabila dar nu dispun de o suma asa mare ca pentru un Dahon sau Brompton. Am gasit doua marci mai ieftine, la Metropolis si la bike4u cu preturi cuprinse intre 380 si 630 lei. Nu o sa folosesc bicicleta zilnic, ci mai degraba in weekend prin parc. Am vazut ca sunt cu roti de 20" sai de 16". Ce model/tip de bicicleta sa aleg? Care din cele 2 marci sunt mai fiabile? (poate este cineva care ma poate ajuta cu o parere din experienta personala). Multumesc anticipat.