johny

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by johny


 1. Mi-am luat a doua bicicleta pliabila, bike4u.

  Prima a fost Metropolis.

  Pot face o comparatie acum intre cele doua modele low-cost.

  Metropolis-ul a fost folosit 8 luni, fara probleme.

  Viteza de deplasare relativ mica.

  Cu cea de a doua, garantia este pana la 115 kg ( eu am 90, iar la prima greutatea maxima era de 85 k).

  Se merge mult mai repede, aproape ca pe o bicicleta normala.

  Am uitat sa precizez ca amandoua au roti de 20.

  Se pliaza usor amandoua, si se pot lua in portbagaj.

  Mentionez ca sunt cumparate pentru plimbare prin oras.

  Si eventual mers la servici.

  DIferenta de careva sute de mii este justificata.

  Urmatoarele , daca vor fi, vor fi clar bike4u (pentru ceilalti membri ai familiei, deocamdata doar 2 mergem cu ele).

  Pentru plimbari prin oras sau prin parc este suficient, iar diferenta de pret fata de cele de marca nu o consider justificata.

  Nici cu Metropolis nu au fost probleme in cele 8 luni de cand o am.

  Drumuri s-au facut cam 1-2 pe saptamana, Dristor-Piata Victoriei si retur, sau prin parc.

  Peste cateva luni voi posta din nou, daca si ce probleme au aparut.

  Si subscriu la ideea unei intalniri a posesorilor de biciclete pliabile, la o asemenea intalnire fiind posibile comparatii mult mai clare intre diverse marci si modele.

  Vreau sa-mi iau si eu o bicla plianta si ma incanta cele cu roti de 20". De la cele 2 marci am ales cate un model, ambele cu frane tip V.

  Prima este Metropolis de aici Biciclete pliabile Metropolis (costa 630 lei si vine cu pompa si anti-furt)

  A doua este bike4u modelul F20D609V-2 BIKE4U.ro: Biciclete rabatabile,pliabile,pliante - shimano | Produsul: F20D609V-2 (costa 530 lei si vine cu far si dinam)

  Cam astea sunt principalele diferente vizibile. In comparatia ta la ce modele te refereai de la cele 2 marci? Totusi e diferenta de 100 de lei intre cele doua modele. Merita Metropolis-ul diferenta sau nu? Ce sfat imi dai?


 2. Cred ca voi ramane la roti de 20". De la cele 2 marci am ales cate un model, ambele cu frane tip V.

  Prima este Metropolis de aici Biciclete pliabile Metropolis (costa 630 lei si vine cu pompa si anti-furt)

  A doua este bike4u modelul F20D609V-2 BIKE4U.ro: Biciclete rabatabile,pliabile,pliante - shimano | Produsul: F20D609V-2 (costa 530 lei si vine cu far si dinam)

  Cam astea sunt principalele diferente vizibile. Acum poate ma ajutati voi sa fac alegerea. Totusi e diferenta de 100 de lei intre cele doua modele. Merita Metropolis-ul diferenta sau nu?


 3. Despre Metropolis nu știu prea multe, dar am acasă o bike4u pe care o plimbă soția mea. S-a dovedit a fi o bicicletă destul de ok, atât că e destul de grea și contrar așteptărilor ocupă destul de mult spațiu în mașina :). Am mers și eu pe ea și nu a plâns prea tare (la cele 1xx kg a le mele). Dacă nu ai mari așteptări de la ea, mi se pare o biclă ok. Ca sfat - caută modelul cu frâne V-brake pe ambele roți...

  Ce model are sotia ta? Am vazut ca sunt cu roti de 16 sau de 20". Care sunt mai ok pentru Bucuresti? Eu am 1,80 inaltime si sunt curios daca o sa am loc la genunchi pe o bicla cu roti de 16".


 4. Salutare,

  Doresc sa-mi cumpar o blicicleta pliabila dar nu dispun de o suma asa mare ca pentru un Dahon sau Brompton. Am gasit doua marci mai ieftine, la Metropolis si la bike4u cu preturi cuprinse intre 380 si 630 lei. Nu o sa folosesc bicicleta zilnic, ci mai degraba in weekend prin parc. Am vazut ca sunt cu roti de 20" sau de 16". Ce model/tip de bicicleta sa aleg? Care din cele 2 marci sunt mai fiabile? (poate este cineva care ma poate ajuta cu o parere din experienta personala).

  Multumesc anticipat.


 5. Salutare,

  Doresc sa-mi cumpar o blicicleta pliabila dar nu dispun de o suma asa mare ca pentru un Dahon sau Brompton. Am gasit doua marci mai ieftine, la Metropolis si la bike4u cu preturi cuprinse intre 380 si 630 lei. Nu o sa folosesc bicicleta zilnic, ci mai degraba in weekend prin parc. Am vazut ca sunt cu roti de 20" sai de 16". Ce model/tip de bicicleta sa aleg? Care din cele 2 marci sunt mai fiabile? (poate este cineva care ma poate ajuta cu o parere din experienta personala).

  Multumesc anticipat.