alfa

Membru
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alfa

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 04/05/1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ce sa inteleg..?? inteleg doar ca esti nascut ''obosit'' in acelasi an cu baiatul meu,1981 !!?
 2. e-n germana ca nu inteleg!
 3. tu nu ai nici un drept sa judeci pe nimeni1 nu mai judeca tu oameni de acum20 ani sau 30 cand tu te-ai urcat pe bicicleta acum 2 ani sau mai putin si nu cunosti bicicleta! ''dreptul'' sau stangul lui ovidiu asa cum apare cantaret cumplit,in noua ipostaza nu demonstreaza decat ca el vrea sa cante si noi sa dansam! e treaba lui,e cum ai spus tu mai sus.. e politica forumului asa cum doreste el iar tu esti un fel de lingau asa cum doresti tu si pe alte forumuri si nu esti si nu vei fii niciodata un ciclist, ci o imitatie! ... in limbaj ciclist ,o gloaba!! asa ca eu cred ca tu esti ala care da din taste,tu esti ala, care vorbesti de ciclism si care habar nu ai..! ne vedem la ture!... ai vazut domnule!? 666 la postari la baiatul asta! ..
 4. alfa

  am gasit. scuze!
 5. alfa

  domnule Ovidiu stii ceva ce sa intamplat cu vechile threaduri ale mele ''vremuri mai vechi si mai noi in ciclismul ramanesc'' ca nu le mai gasesc!..am vrut sa mai adaug ceva !mersi.
 6. alfa

  nu.nu,ai inteles gresit! e vorba de manetele campagnolo clasice de pe cadru,nu de ergo''..pe care le-ai vandut tu acum ceva timp! si care cred ca costa lafel! ....vorbim de clasic Colnago! ..@emile vino si ia manetele campa ti le-am promis! sanatate tuturor!
 7. bine ! ne vedem la rond...
 8. scuze! am postat de 2 ori!
 9. vin si eu pe Mihailesti,la 13.30 pe alexandriei e bine?...
 10. @han super aventura si pozele foarte misto !dar te rog sa-mi spui si mie cine sunt profesionistii la care te referi pe peronul garii din Ploiesti!
 11. ...ce treaba ai tu cu F. Leonte? tu esti un nimeni frate,esti cu tastele la calculator! ..
 12. d-lor pana la urma ati rezolvat problema? .asa din curiozitate!
 13. alfa

  cred ca ai gresit! aici era ''don radu'' acolo pe निषिद्ध acum e @donnadonni85 si incearca sa vanda un nume,nu o bicicleta originala Colnago! chiar ca intrece orice masura si este un adevarat tepar! @ciotic nu am cuvinte! asa suntem noi astia fan colnago" niste fericiti..multi nu prea inteleg! bafta!
 14. ....asta este! traim in tara asta de rahat in care nu numai ca incercam sa reparam cadre si sa prelungim gaturi de furci la biciclete,lucru exclus prin alte parti sau neafisate pe forumuri,facem cunostiinta cu o gramada de specialisti,doctori...ingineri..ca si in politica,care nu au avut parte de cele practice,nu sau lovit de probleme in sine fara experienta ,dar vor sa aiba ultimul cuvant de spus! mai sus sa editat post in care cineva a spus ''eu nu am curajul sa merg pe un cadru sudat,reparat''...pai unii nu au cauraj sa traverseze strada cu bicicleta decat pe trecerea de pietoni.. Eu l-am inteles pe vlad! a vrut si vrea sa repare cadrul,conteaza mai putin semnatura!
 15. cred ca nu ai inteles! baiatul a vrut sa faca cadrul care-l are,fiind deosebit !sau pentru tine toate cadrele sunt la fel! corect ! a editat mesajul! spusese altceva! sa contrazis singur!