alf

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About alf

 • Rank
  Amator
 • Birthday 03/22/1972

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Radacinile alea au fost groaznice. Si eu am luat o tranta bestiala,ca si acum am dureri si sint umflata la abdomen,de la ghidonul ala nenorocit.
 2. Salutam noul prieten din Drink team

 3. Toate bune si frumoase,un concurs reusit, un traseu ...de nu ma mai vedeam la bere cu restu echipei Drink Team, dar l-am dovedit pina la urma.Am si io o intrebare : de ce la fete nu se face premierea pe categorii de virsta ca la barbati, ca si la feminin au concurat doamne de peste 40-50 de ani, si nu au fost bagate in seama. Ca atunci sa ne ziceti ca limita de virsta este 25 de ani , si noi restu nu ne mai prezentam. Macar pentru efortul depus si trebuiau premiate. Barbatii de peste 50 de ani, si 40 de ani au fost aplaudati, iar femeile de peste 40, sau 50 de ani, nici nu s-a pomenit. http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/angry.gif
 4. Poate nu vreau sa ma inscriu online,poate am si alte treburi pana peste o luna,iar faza cu bou' e rasuflata,si nu da cu paru',ca am intrebat care e solutia. Pana la data concursului se pot inscrie online si 500. Sau asa vreti sa atrageti mai multi participanti,cu jigniri gratuite? Nu e in functie de vreme sau de dispozitie,dar se pare ca tu nu prea ai alte treburi!
 5. Si daca se intampla ca la Pitesti si nu merg cipurile? Iar daca se intampla sa fie peste 400 de participanti, cei care nu s-au inscris online si ajung acolo, ce fac?
 6. Vad ca pe site scrie numai de inscrierea online. Se pot face inscrieri si la fata locului, pentru ca nu stiu sigur daca pot sa vin la acest concurs.Parca nu as da 50 de lei degeaba daca apare ceva neprevazut si nu pot sa vin.