etele83

Membru
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About etele83

 • Rank
  Amator
 • Birthday 09/13/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Oradea
 • Ocupaţie
  Muncitor
 1. Nu ma plang, dar traseul a fost un puzzle pe care am avut norocul sa-l termin. P.S.: Sper(Please) sa se organizeze in Sibiu si un concurs de XCO(in afara de CN).
 2. da, stiu. tu poti sa duci foaia de 42, cu trecutul tau si eu m-as descurca :D, eu vroiam un compromis pentru maratoane is XCO, cam asta mi se parea alegerea ok. ma antrenez ptr foaia de 40, apoi vedem ce pot sa scot din combinatie:D
 3. etele83

  in afara de sigma 1609, stiti de un ceas care sa stie cedanta si altimetru?(in aceasi categorie de pret)
 4. eu anul asta schimb pe 2x9, 26-40 cu 11-34. daca cineva a incercat sa concureze cu asa ceva si are pareri, im listening.
 5. etele83

  antrenamente antrenamente, si ajungi sa n-ai febra:D
 6. etele83

  eu vreau MAGURA!!
 7. im oldskool. raman la HT aluminiu, cadru 1340g, riderul face diferenta oricum :D
 8. etele83

  SUUPER, at last!
 9. salut, uite ca a trecut jumat de an si am observat ca mi-ai raspuns:D nu prea am mai intrat:D toate cele buna, traiasca baschetu si sa avem un sezon reusit!

 10. asta te face mai rapid .........spre finish:D
 11. bafta, si sa vorbeasca faptele, ca numai asociatii se fac in ultimul timp si atat.
 12. etele83

  Agree. Ai dreptate aici. Momentan eu am 80kg si sper sa mai dau jos vreo 2-3 kg. Este cel mai usor mod sa-ti tuningezi bitza.:D Eu nu vad rostul unei anvelope de 1.70, te dai hai sa zicem prin noroi, iar dupa aia "snake bite". Eu zic ca o pereche de 1.9 este un compromis bun. In rest n-am incercat niciodata o anvelopa ptr noroi. Tot cu Ranchero m-am dat si cand o plouat. La anu o sa ma surprind cu o pereche si ptr noroi. Pana atunci stau si citesc, intreb ...si dau cu parerea.
 13. etele83

  my settings so far: F=fata, S=Spate. Maxxis Larsen Mimo 1.9(F) cu Michelin Country Trail 1.95(S) Maxxis Ranchero 2.0(F), Michelin Country Trail 1.95 (S), Maxxis Ranchero 2.0 F+S Rocket Ron evo 2.25 (F), Racing Ralph evo 2.25(S). Astea le-am incercat si le recomand la concursuri, ture etc. In conditii normale.
 14. etele83

  Eu am un prieten care lucreaza proape de un chiosc inmedio, ma anunta tot timpul:D. Din pacate, criza a lovit si Mbike-ul, pozele din revista devin din ce in ce mai naspa, foile se dezlipesc. Pacat. O revista ca si asta ar trebui sa reziste in cultura ciclista. Poate asa ceva nu exista in tara asta!
 15. etele83

  frumos. o sa arat la lume:D(la cei care nu se dau)