alingeorge

Membru
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

About alingeorge

 • Rank
  Amator
 • Birthday 07/06/1994

Profile Fields

 • Localitate
  Pitesti
 • Ocupaţie
  Elev
 1. alingeorge

  Maine nu pot eu, oricum o sa anunt aici cand mai ies ca e bine sa fim mai multi la ture din astea mai lungi, mai schimbi o vorba, o trena
 2. alingeorge

  Multumesc pentru recomandari. Tura vreau sa o fac Duminica cu plecare la 10-11 din Cluj.
 3. alingeorge

  Buna seara, Ce ruta imi recomandati pentru traseul Cluj-Belis-Cluj? Am vazut ca sunt vreo 2 DJ(103 si 107) care au peisaje frumoase si trafic redus, dar imi e cam frica de calitatea asfaltului. Mentionez ca tura va fi facuta cu o cursiera. Multumesc
 4. Oricum asta o sa fac daca nu se concretizeaza nimic. Oricum vreau sa dorm la cort deci o sa fiu in Gasca Vesela:))
 5. ANUNT: Caut una bucata partener/a de valoare apropiata, pentru participare la M3. Mentionez ca anul trecut am parcurs cele 3 curse in aprox. 14 ore.
 6. In Leaota nu se urca in prima zi?
 7. ,,E usor a scrie versuri Cand nimic nu ai a spune" (Mihai Eminescu)
 8. Interesant e ca la cursa de MTB la Crama Seciu Primii 10 la general au facut coborarea pe asfalt, iar cei care au venit dupa ei au coborat pe offroad . Nu pot sa imi explic daca au gresit si i-au lasat sa mearga pe asfalt pe primii, pe ceilalti de ce i-au directionat pe offroad.
 9. Mare grija pe Transfagarasan in perioada asta, pericol mare de avalansa, zapada mare si destul de mult frig. Oricum de la Capra nu se mai urca. Uite niste poze de anul trecut din 22 mai cand am facut foarte mult push bike pe niste sectoare nu foarte prietenoase. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1885785557763&set=a.1885784997749.104807.1635123994&type=3&theater
 10. Imi place la nebunie graficul si distanta. Din punctul meu de vedere pe varianta asta as merge.
 11. Maine nu mai ma duc nici eu la recunoastere si daca plecam dupa 10 as putea sa ajung si eu la tura. Pentru cursiera e ok traseul nr.3 problema ar fi portiunea Piscani-Pitesti, altfel spus e varza. Din punctul meu de vedere ar merge mai repede o Valcea.
 12. Eu nu o sa pot sa mai ajung la tura deoarece nu am luat in calcul ca sambata o sa ma duc la recunoasterea de la Targoviste. Duminica insa sunt disponibil pentru o tura. Azi am fost pe o portiune din traseul respectiv si va recomand cu caldura MTB-ul, din punctul meu de vedere traseul e destul de distructiv pentru cursiere.
 13. Nu are rost sa va certati pe o tema care e deja inchisa, mai bine iesiti si dati pedale impreuna. La certat pe forum brusc se aduna toti pitestenii, la pedalat mai rar.
 14. alingeorge

  Uite aici unul care e aceasi culoare si aproape aceasi marime fiind doar putin mai subtire http://www.playbike....?id_produs=6072
 15. alingeorge

  Cursiera respectiva a fost pusa gresit cu acel pret. Nu aveau cum sa o vanda pentru ca ii amenda Consiliul Concurentei, pretul de achizitie fiind mai mare decat pretul de vanzare, numai linia completa fiind vreo 20 de milioane. Oricum in destule cazuri cursierele de la Decathlon sunt un cea mai buna optiune.