distri

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by distri

 1. distri

  Maus, Axe, E-1, va multumesc pentru ajutor!
 2. distri

  Multumesc mult pentru raspunsuri. Maus, spune-mi te rog distantierul tau din ce material este (eventual de unde imi pot procura unul)? Am vazut ca cel recomandat de Axe este din carbon. Cred ca o sa adopt pana la urma varianta distantierului (ambele solutii mi se par facile). Taiatul furcii nu imi surade.
 3. distri

  Spune-mi te rog cu ce se taie o furca de carbon? Sau mai exact unde pot sa pun distantierul (o bucsa?)?
 4. distri

  Axe, Si furca si cuvetele sunt noi. Furca este din carbon toata (inclusiv gatul). Intre timp am mai studiat putin furca. Cred totusi ca a fost taiata incorect. Atasez o poza. Ce parere aveti? Nu cumva este prea lunga si eu incerc degeaba sa strang capacul?
 5. distri

  Multumesc pentru promptitudine maus. Am slabit pipa, am extras capacul afara si am reverificat jocul. Spre surprinderea mea este cam de aceeasi amplitudine. Am reintrodus capacul si am strans, insa, oricat de tare as incerca, jocul persista (nemodificat). Nu am curaj sa aplic o forta mai mare de strangere. Oare sa fie o problema in cuvete?
 6. distri

  Salut. Am observat ca la trecerea peste o groapa se aude un zgomot (o lovitura) in zona de trecere furca prin cadru. Daca aplic frana fata si incerc sa balansez usor bicicleta acest zgomot se repeta. De aici am dedus ca exista un mic joc in furca. Mentionez ca bicicleta este o cursiera cu furca de carbon si "compressor" (capac) FSA pentru furcile din carbon. Va rog spuneti-mi cum se regleaza jocul furcii? Este necesara pretensionarea "compressor" ca si in cazul furcilor care au floare? Multumesc anticipat.