turnul

Membru
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

turnul last won the day on June 3 2015

turnul had the most liked content!

Community Reputation

195 Excellent

About turnul

 • Rank
  Amator
 • Birthday 06/12/1976

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cube Touring RF, Surly Cross Check
 • Ocupaţie
  ciclopsalt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. turnul

  vaca cu coarne
 2. turnul

  cine stie? oricum acum mi au retrimis, cu tracking pe ele. deci problem solved.
 3. turnul

  iata si un raspuns al englezilor Thank you for your patience with this issue which has given us time to conduct an investigation into your missing order. I can confirm that unfortunately in this instance it appears that your order has been lost within the postal system. For this we are sincerely sorry and we are working pro-actively with our couriers to ensure that problems of this nature are eradicated. I can now arrange for a replacement of your order to be processed and re-sent to you. To ensure there are no problems surrounding the labelling of the parcel, please can you provide us with your full address and postcode? If a business address is chosen please make sure to include the business name. Again thanks for your patience with this issue and please accept our sincere apologies. Regards
 4. turnul

  interesant! mie mi au trimis pe 28 iulie si cu expected delivery pe 8 august. Suntem acum pe 17 august si nu a venit. La posta au cautat dar nimic. Deci sa intelege de la tine si de la altii ca musai dureaza cel putin 3 saptamani? cam Atata dureaza de ex la eud.dx.com , adica de la chinezii din Olanda, dar de acolo totdeauna vin. Interesant e treaba cu avizul, de ce zici ca de cele mai multe ori nu trimit aviz. Ba este un raspuns: din cauza timpului indelungat si a rusinii ptr intarziere, sau pt a face diversiune, eventual sa puna oarecare mana pe el, daca primitorul nu vine. Pana la urma lipsa trackului ARE UN PRET.
 5. Shumen Bulgaria, vineri 10 iunie. Mai am sute, dar necesita poveste. Cand am vreme.
 6. turnul

  Help! Stiu ca DHL ul livreaza la usa. Astept si eu o comanda care se va livra azi de la CRC. E totul in regula numai ca adresa e la o institutie si nu stiu cum ma va gasi printre sute de birouri. DHL ul suna inainte de a livra sau vine la usa si gata?
 7. turnul

  Ok. Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
 8. turnul

  Salut Wait for me. Acum verific ceva si va dau de veste. Trebuie sa intreb ceva la Rose despre o compatibilitate si revin pe PM.
 9. turnul

  Multam. Te urmaresc de mult pe forum, esti printre putinii fani ai "strutocamilelor", care ai si studiat "chestia" si de unde am aflat destule. Cand ma suiam pe vreo cursiera a vreunui prieten mi se parea ca ...ma trebuia sa ma apropii de o fata de 50-70 kg (eu fiind la 105)!!! Poate ca dupa ore bune la fitness sa pot face faţă... dar ca operator de PC, mai greu. Oricum, urmatoarea comanda e ptr o pereche de gume de 700x32 din seria marathon desigur. Saltul de la 35 nu cred ca e prea mare.
 10. turnul

  Salut, Poate cineva, cu greutatea peste 100 de kg sa spuna daca si cum a mers pe cursiera pe gume intre 23-28? Eu am 105 kg si merg pe un Surly CC, de road/ciclocross cu gume de 35 (Schalbe Marathon) si la curbe in coborare de ex. ceilalti cursieristi ma intrec totdeauna, caci eu daca las viteza ceva mai mult de 30 (daca imi amintesc bine) simt ca voi zbura de pe sa, plus ca apropierea de cursiere in general ma sperie.... simt ca pe ele as fi foarte nesigur pe sosea, as pierde controlul. E doar o iluzie? lipsa de experienta?, sau chiar tipi ca mine s-ar descurca greu pe cursiera?
 11. Am luat anul trecut o pompa mare. E de prisos cred sa i spun neajunsurile, au mai facut o si altii. Exp mea: S-a indoit si chiar rupt putin tija care se adanceste, si culmea am indreptat-o. Apoi s-a rupt ceva inauntru si nu mai băga... plus ca manomentru indica ce vrea el! Am luat apoi una Giant, o bijuterie! Cat dai atata ai!
 12. turnul

  http://www.mtb-bg.com/index.php/photos/transrodopi-june-2013/-2013-10754 http://www.mtb-bg.com/index.php/photos/transrodopi-june-2013/-2013-10752 Nu resuesc sa le pun direct, desi se zicea pe sait ca asta e link pt forumuri Doar doua poze din cele 145 de pe sait cu poate cel mai tare traseu MTB din Balcani Detalii aici http://newthraciangold.eu/cmspage.php?lng=en&id=226
 13. turnul

  maine o tura cernica budesti crivat hotarele berceni bucuresti plecare pe la ora 11 la Fabrica Titan langa centura
 14. turnul

  Asa e si pe la altii, la Bike-components.de de ex. Insa pe mine ma anuntau, ca sa nu zic apoi ca...
 15. turnul

  http://www.theguardian.com/science/video/2015/jun/04/undercurrent-monsanto-roundup-pesticide-herbicide-who-carcinogenic-video