rick_bucuresti

Membru
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rick_bucuresti

 • Rank
  Amator
 • Birthday 01/15/1979
 1. Ma gandeam sa nu se fi strambat ceva in momentul in care am pus bicla in masina intrucat nu atinge constant, ci doar la un anumit moment al cursei lantului. O sa caut si o sa incerc un reglaj. Multumesc!
 2. Am si eu o mica problema. Am demontat roata din fata pt. a transporta bicicleta in masina iar dupa ce am reasamblat-o am constatat ca lantul atinge de schimbatorul de foi, insa nu constant, ci numai la o anumita pozitie. Este posibil sa se fi strambat ceva in urma transportului in masina a bicicletei. Ce sa-i fac?
 3. Si cu intrebarea mea cum ramane? :)
 4. M-am confruntat si eu cu prima pana. Drept pt. care am dat fuga la Decathlon si mi-am luat leviere si petice. Am desfacut roata, camera, am scos sarmulita din cauciuc, am gasit gaurica facuta de aceasta, am folosit smirghelul, am aplicat adezivul din tubulet si am desfacut foita de aluminiu de pe petic, ulterior aplicand peticul pe camera. Ceea ce nu am reusit a fost indepartarea foliei de plastic de pe petic dupa ce am lasat peticul vreo cateva minute presat pe camera. Era musai sa-l desfac si pe acesta dupa lipire? Incercand sa-l desfac acesta avea tendinta de a se desface cu tot cu petic drept pt care l-am lasat asa. e bine?
 5. Am aflat si eu ieri dimineata de Cube day's si am plecat catre Cernica, este adevarat, mai tarziu. Cum nu am stiut pe ce traseu a apucat-o multimea, am mers dupa indicatoare si am facut traseul in sens invers, intalnindu-ma si incurcandu-i pe alocuri pe cei care veneau pe directia buna. Este prima iesire de acest gen si-mi place. Asa ca o sa fiu cu ochii pe acest topic. :)
 6. In aceasta duminica am sa fac si eu prima iesire din parc si anume ma gandeam la Comana. Intrucat nu stiu cat de mult rezistam la drum am hotarat sa mergem cu masina pana pe aproape si sa utilizam bicicletele doar in incinta Parcului. Am insa o intrebare> Stie cineva daca este semnal la Cosmote in Parcul Comana intrucat astept un telefon foarte important? Multumesc!
 7. Din cate mi-au spus mie baietii, pinioanele sunt pe caseta. M-as putea uita eu la a mea, dar nu stiu cum sa fac deosebirea. Daca imi zice cineva cum si unde sa ma uit, atunci iti spun eu. :)
 8. Eu am luat-o de la Bike XCS si a fost totul OK.
 9. Intrebare: Cat de antrenat trebuie sa fii ca sa faci turukl descris de voi in Comana? Daca esti, asa, incepator ca mine, ai vreo sansa? Multumesc!
 10. Am pedalat destul de putin pe ea, dar pare OK. Am avut de ales intre Merida Juliet 10 V si aceasta si am ales-o pe asta pt. ca i-a placut mai mult. Nu pot sa-ti spun prea multe, sunt incepator, dar primele impresii ale mele si ale sotiei sunt bune. Deocamdata nu regretam alegerea facuta. Spor la cumparare!
 11. Inca o Univega in acest club. Mai precis Univega HT 300 pt. sotie. Primele impresii sunt pozitive.
 12. De vreo saptamana ma numar si eu printre posesorii unui Focus, mai precis Focus Highland peak 2010. Nu pot sa spun prea multe intrucat e prima bicla si nu am mai mers pe altceva. Dar prima impresie e foarte buna. De altfel si masina e tot Focus, Ford Focus.
 13. E Focus, dar nu e hatch. E wagon. :)) Dar oricum, multumesc!
 14. La Focus sunt ceva probleme din cauza formei lunetei si pozitionarea stopurilor spate, dar am vb. cu cineva pe pm care a avut pe masina si a zis ca nu prea ar fi probleme. Ramane sa merg la o firma care se ocupa cu asa ceva si compar si revin cu niste poze, insa nu cred ca saptamana asta (deh, criza).
 15. Are cineva montat pe Ford Focus hatch suport de prindere pe haion? Optureaza cumva stopurile de pe spate?