g.popovici

Membru
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Excellent

About g.popovici

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/15/1992

Profile Fields

 • Localitate
  Resita
 • Ocupaţie
  elev

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. contacteaza-ma te rog la 0747070905 pentru bar-ends-uri

 2. Care merge maine acasa.. cu masina , dupa ora 2.15 si mai are un loc pt mine? Multumesc

 3. Eu, stiu 11 lucruri despre tine :>1 citesti asta.2 esti om.3 nu poti sa pronunti 'p' fara sa desparti buzele.............4 tocmai ai incercat....6 ai apasat pe 'vezi mai mult'.7 razi de tine.8 continui cu un zambet idiot pe fata si ai sarit peste 5.9 ai verificat sa vezi daca e vreun 5.10 razi de asta pentru ca toata lumea face la fel.11 vei pune asta pe peretele tau ca sa enervezi pe inca altcineva !! :)))

 4. Este cineva dintre prieteni care a facut Transfagarasanul pe partea sudica? Cum e drumul? De unde incepe urcarea propriu-zisa? Multumesc anticipat!

 5. We all wish to have a new car, new phone, to lose weight, etc... A person who has cancer only wants one thing: To fight their cancer and win. I know that 97% of you won't put this on your wall, but 3% of my friends will. Put it on your wall in honour of someone who died from cancer or who's fighting it.

 6. Toține dorim o mașină nouă, un telefon nou, să slăbim, dar o persoană care are cancer iși dorește doar un singur lucru.. să lupte împotriva lui. Știu că 97% din voi nu o să puneți asta pe peretele vostru (Wall), dar >3% din prietenii mei da. (Pune acest mesaj pe perete în onoarea cuiva care a murit de cancer sau luptă cu el acum...) !

 7. Ascultati Magic fm..... ! fiecare secunda este mai frumoasa! Ascultand magic fm uiti de toate , de suparari, de infrangeri , de bac:))! Muzica adevarata....

 8. Sa inceapa spectacolul..... oare cati ati mai tine cu Barca.... daca azi s-ar califica Realul?:))

 9. cum se numeste melodia .. care a fost cu tell my why....???

 10. Vreun skior doritor sa urce pe semenic DUMINICA?

 11. Colegi, mergem la ziua lu ROXY??? ce planuri aveti...???

 12. miercuri , urc pe semenic, are cineva chef de putin bronz pe skiuri?:)

 13. am poze .. da nu le dau:))

 14. g.popovici

  Uitati-va si la SIDI.... se simte diferenta intre shimano si sidi! www.emmeduesport.ro ... cei mai buni din lume merg pe sidi ....
 15. *Georgian Popovici - Te intreci cu energia.*