Dorin3

Membru
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dorin3

 • Rank
  Amator
 • Birthday 10/26/1974

Metode de contact

 • Yahoo
  dorindemian
 1. OFF - TOPIC.......... in legatura cu ,,teapa" ? - cu mine s-au comportat ok dar e bine de stiut pentru viitor. Aveau o Bianchi super prezentare, super reclama, mega- bicicleta dar la o privire mai atenta........cadrul era stramb, au tot incercat sa-i regleze schimbatorul de foi fara sa reuseasca bineinteles - mai era si Alivio sau chiar Deore, ce mai, a cazut testul. Dar mie - "uite iti dau bon de casa dar e 1700 sau nu iti dau si ti-o pot lasa la 1530", sincer, nu imi miroase - imi pute a teapa. Poate unde am spus ca sunt din Arad, mai stii......! Atentie marita amatorilor de chilipiruri!
 2. Raindog - din Timisoara, dupa ce am vizitat ambele magazine.....ca sa zic asa, fara sa le fac reclama. La cel de langa giratoriu era sa imi iau teapa, si de la cel de langa Gara de Nord am cumparat.
 3. Inca o Univega "in the club". Alpina HT 500 - model 2009. Cu schimbator spate Deore, fata Shimano SIS 050, Frane Tektro, Jante YAK 19 - made by Schurmann, cauciucuri Trail Trax 26 x 2,25, furca SR Suntour XCT V2. E in rodaj inca, primele impresii bune....sper sa urce la foarte bune.
 4. Raindog - mersi de raspuns, din nou. Eu stiu doar de magazinul SBC din Iosefin....probabil tu spui de Amicii? Eu fiind din Arad mai am cateva necunoscute prin TM - nu cunosc atat de bine orasul. Inteleg ca cei din Iosefin au si ceva depozit? - ca am sunat la ei si in magazin nu aveau decat HT 500 model 2009, iar eu am pus ochii pe 2010. Oricum martea viitoare probabil voi fi in TM la "incercat" biciclete. Speram ca rotile sa fie mai mari decat standardul de 26", sa mearga bicla alergata la sosea - un soi de ciclo-cross.
 5. Raindog - mersi de raspuns, din nou. Eu stiu doar de magazinul SBC din Iosefin....probabil tu spui de Amicii? Eu fiind din Arad mai am cateva necunoscute prin TM - nu cunosc atat de bine orasul. Inteleg ca cei din Iosefin au si ceva depozit? - ca am sunat la ei si in magazin nu aveau decat HT 500 model 2009, iar eu am pus ochii pe 2010. Oricum martea viitoare probabil voi fi in TM la "incercat" biciclete. Speram ca rotile sa fie mai mari decat standardul de 26", sa mearga bicla alergata la sosea - un soi de ciclo-cross.
 6. Raindog & co, bine v-am gasit! Pentru downhill, dirtjump si celelelte "specialitati" e usor cam tarziu la varsta asta (vad ca suntem de varste identice ), cel putin din punctul meu de vedere. As vrea s-o folosesc in principiu (70-80%) in oras + alergat la sosea....iar restul pe offroad de genul plimbare prin padure + teren accidentat, in orice caz nu catarari pe munte sau solicitari extreme. Totusi mi-ar place sa "tina la greu" nu sa scartaie din toate incheieturile cand da putin de greu. Ce marimi aveau disponibile? Am vazut parca un singur model de cadru marimea S (40 cm)si nu stiu daca mi s-ar potrivi (1,74 - 78 kg). Din ce material sunt pedalele? Schimbatorul fata e tot Deore? Deore 2009 sau 2010? Rotile sunt mai mari parca decat 26? Hai ca v-am zapacit destul cu intrebarile. Multumesc!
 7. Salutare tuturor! Intentionez sa achizitionez o Univega HT 500 modelul 2010 si as fi interesat de cateva pareri + poze de la cei care o au in proprietate. O voi cumpara probabil din Tm ca in Ar mai slabut cu magazinele specializate. Multumesc!