spitierul

Membru
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spitierul

 • Rank
  Amator
 • Birthday 06/21/1986

Profile Fields

 • Ocupaţie
  constructor
 1. spitierul

  Ernest Hemingway - Pentru cine bat clopotele J.D. Salinger - De veghe in lanul de secara John Fowles - Colectionarul Thomas Mann - Doctor Faustus Thomas Mann - Muntele Vrajit
 2. spitierul

  In principiu da, ca doar se asigura si sanii sau fundul, dar cred ca daca vrei sa iti asiguri o bicicleta de 2000 lei, asigurarea e 30% din pretul bicicletei. Pentru ca in situatia asta ei (CONSIDERA) ca isi asuma un risc foarte mare, tu putand sa dai cu bicicleta de asfalt (odata cu tine) foarte usor.
 3. spitierul

  O perfecta zi perfecta - Martin Page 11 minute - Paulo Coelho Numele trandafirului - Umberto Eco Salammbo - Gustave Flaubert Kafka - Procesul Sa mai pomenim de Dostoievski sau Balzac?
 4. spitierul

  Cred ca era mai potrivit titlul "Carti bune". Am citit sute de carti, unora nu le mai retin nici macar titlul, toate mi-au placut, inca nu am reusit sa gasesc una care sa-mi displaca si cred ca in fiecare carte e ceva BUN, ceva care sa te faca sa o citesti pana la capat. Si daca tot e vorba de recomandari... "Bug Jargal - Victor Hugo"
 5. spitierul

  Nu numai ca domnul hcampian ne-a spus ceva, dar a facut-o intr-un mod in care s-o inteleaga "tot amatoru' ". Felicitari!
 6. spitierul

  Ok, m-am precipitat. Mai bine nu mergi la niciunul!
 7. spitierul

 8. spitierul

  Da, e trist dar adevarat! Acelasi cuvant le-am atribuit si eu, JEGOSI! Asiguratorii si bancherii! Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar decat sa mergi la una din astea doua mai bine mergi la preot. Si sa nu te gandesti ca sunt vreun frustrat cu 100.000 euro datorii la banca, ba din contra, n-am nici macar un cent imprumutat.
 9. spitierul

  Am rezolvat problema...cel putin o parte din ea. Am reusit sa stau de vorba cu un inspector de daune care a facut constatarea si care ulterior mi-a inmanat o hartie cu problemele vizibile si cu ce CREDE el ca ar trebui verificat. Acum nu am decat sa merg la un service de profil unde sa-mi faca verificarea si sa-mi dea o lista cu preturi pe care sa o duc la "domnu' inspector". Dupa ce ii duc lista cu preturi (piese si manopera) trebuie sa-i duc devizul si factura, nu toate odata, ca dumnealui trebuie sa se gandeasca daca accepta sa-mi repar bicicleta acolo, chiar daca mi-a spus ca-mi pot alege service-ul. Am intrebat cand imi primesc banii si nu am primit niciun raspuns.
 10. spitierul

  Se pare ca nu...sau ai cel mult o varianta, care in opinia mea e foarte proasta!si iarasi faza cu "plimbatu' "
 11. spitierul

  multumesc!
 12. De curand am avut un accident cu bicicleta. O doamna nu prea inspirata a deschis usa din dreapta intr-un loc in care nu prea avea dreptul si nici stangul sa faca asta si POC...m-am infipt in usa dumneaei. Problema e urmatoarea : am fost la politie, mi-a dat rca-ul, dar astia de la asigurari ma tot amana si decat sa fac ensphe mii de drumuri pana la ei prefer sa-mi repar singur bicicleta (paguba e de vreo 500-600 ron). Pe viitor as vrea sa-mi asigur bicicleta ca sa nu mai am parte de astfel de surprize, dincolo de faptul ca puteam sa-mi rup vreo mana. Daca e cineva care si-a facut asigurare la bicicleta il rog sa-mi explice ce si cum trebuie facut (pentru ca cei am intrebat la cei de la astra si n-au stiut ce sa-mi spuna). Multumesc!
 13. spitierul

 14. spitierul

  Salutare tuturor biciclistilor si nu in ultimul rand celor din zona Mosilor (noi) !
 15. spitierul

  saptamana trecuta ies si eu (ca tot omu) cu bicicleta la o plimbare de vreo 30 km..si cum coboram eu "serios" catre cismigiu un "nene" si o "tanti" pe banda (mergeam pe banda pentru ca nu aveam lumina spate) claxonez, ma enervez, claxonez, ma enervez, franez, OCOLESC...dupa care aud "sa-ti iau mortii...si familia si neamu si...". opresc, ma intors (frumos), intreb "de ce ma injuri" si ii pun bicicleta in cap (la propriu). e cam dura faza, SE PUNE?