JDM

Membru
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

JDM last won the day on March 26 2020

JDM had the most liked content!

Community Reputation

258 Excellent

About JDM

 • Rank
  Amator
 • Birthday 01/01/1980

Profile Fields

 • Localitate
  BUH

Recent Profile Visitors

2,988 profile views
 1. Tu vrei niste piulite absolut banale asa ca incearca la https://www.fixkit.ro/
 2. JDM

  Deci suni la numarul helpdesk aferent directiei regionala vamale de unde incercai sa obtii numarul EORI. Ai lista mai jos. Nu ma intreba cine e gabi https://www.customs.ro/assets/docs/gabi//telefoane_eori_-_24_august_2021.docx
 3. Citeste ce zice Crocodilul, ala nu e shock care a "dat cap". Problema ta e alta. Scoate aerul din shock (sau lasa foarte putin aer) si apasa-te pe sa si vezi cursa basculei si unde atinge.
 4. Nu ai inteles. Daca pe shockul vechi nu era mentionata cursa, cum de ai ales un shock de 51mm? Explicatia ta cu deplasarea inelului de sag este confuza. Ma refer la partea de mai jos: |"După ce mă cobor de pe bicicletă, am observat că acel inel roșu se deplasează. Noua poziționare a inelului din cursa totală a gitului amortizorului pe care exista și gradația cu limitele 20%/30%/40%, depășește cu încă odată lungimea gradată, atunci cind ridicat din șa, sar peste obstacole și revin brusc cu șezutul pe șa, moment în care aud și acel scurt zgomot scurt ,,craaanc"(asa îl pot descrie)." Fa te rog upload la o poza sa imi dau seama unde ajunge inelul de sag. Alta faza. Shockul de ce este montat invers? Camera de aer trebuie sa fie montata in sus.
 5. JDM

  Este cum a spus Marius.R cu un mic comentariu. Nu toate judetele au directie regionala de vama. Eu am CI de Constanta si am fost indrumat catre Galati. Procedura e oarecum simpla, portalul ala insa e basit. Am inceput sa completez cererea, am renuntat si apoi nu exista nici o metoda prin care sa continui. Am sunat si un domn foarte politicos a sters manual draftul ala de cerere.
 6. JDM

  Da cineva o comanda in curind? Am nevoie de 1-2 chestii.
 7. Problema este ca nu asa se cumpara un shock nou. Trebuie sa verifici atit eye to eye (acei 190 mm) cit si cursa shockului (acei 51 mm). Exista shockuri de 190 mm care au curse de 42,5, 45, 51, si probabil si altele. Bicicleta e asta https://i.ebayimg.com/00/s/MTEwN1gxNjAw/z/S18AAOSwgkRhNTQ6/$_57.JPG ? Crezi ca a fost proiectata de un neamt?
 8. JDM

  Era evident vorba de 9%
 9. JDM

  @paulrad... am obiceiul sa nu uit... ce ziceai aici https://www.ciclism.ro/forums/topic/20534-mtb-29er-buget-1000-euro/?tab=comments#comment-742429 ?Ti-a luat trei ani sa iti dai seama ca o geometrie moderna e mai buna?
 10. JDM

  Astazi am primit in sfirsit coletul. Nu am platit absolut nimic (nici TVA si nici comision DHL) desi pe una din hirtii aparea ceva calculat ca procent de 0.09% din valoarea de 75 lei, ceva 7 lei. Colet ajuns in tara pe 20 iulie, primit acasa pe 6 august.
 11. JDM

  Stiam asta, coletul are o valoare mica, 110 lei cu tot cu transport. Nu am o problema sa platesc 19% TVA. Problema este ca dupa 11 zile inca nu am primit coletul si nici nu stiu cind se va intimpla. Iar pentru alegerea transportatorului nu sint eu vinovat, Wiggle e vinovat. Daca DHL nu poate trece coletele prin vama in termen rezonabil sa renunte la importuri din UK. Simplu ca buna ziua. De asemenea, introducerea TVA la importuri indiferent de valoarea a avut loc de la 1 iulie, cum bine zice si Aurel. La Posta Romana am achitat 23 lei TVA si 8 lei ceva comision reprezentare in vama.
 12. JDM

  Nope, nu am preplatit taxele vamale. Dar ca exemplu, am primit colet (acum 3 zile) si cu Posta Romana, a durat tot 10 procesul la BSI si a venit la oficiul postal de cartier unde am platit 31 lei. Fara cod EORI, fara N hirtii.
 13. JDM

  Din pacate acum Wiggle foloseste DHL, Am un colet de 25EUR care sta de 10 zile in vama. Mi-a cerut DHL sa obtin si cod EORI, am completat 4 formulare pe hirtie, semnate, scanate si tot astept. Am facut scandal la Wiggle si saptamina viitoare voi incerca sa fac o plingere la Revolut. Pina si Posta Romana se misca mai bine decit DHL pe partea de importuri.
 14. JDM

  Ma bag si eu cu 4-5 tuburi de HIGH5. @Mookyama ai numarul me, sa imi spui cum vrei sa iti dau detalii.
 15. JDM

  Nu stiu daca e bicicleta tau sau poze random de pe net, dar rotile alea de la Bike Ahead sint superbe. Pacat ca pretul ala de 4000 EUR ma sperie.